Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Rejsetips af samme forfatter

Mdina – et levende museum på Malta
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Mdina – et levende museum på Malta

Du kan tage en lokal bus eller stoppe med en af de populære ”jump-off-Jump-on” busser ved måske verdens bedst bevarede og mindste middelalderby. Der gøres konstant et stort arbejde for at renoverer og føre byen tilbage til sit oprindelige udseende.
Jeg synes de har gjort et helt fantastisk godt stykke arbejde.
Smalle gader i Mdina
Smalle gader i Mdina

Atmosfærefyldte smalle gader i Mdina

Det er gratis at komme ind i middelalderbyen og du bliver med garanti imponeret af de små snørklede gader med de flotteste vejskilte af smukt glaseret keramik. Flere små cafeer og restauranter dukker op og fra byens fæstningsmur er der en flot panoramaudsigt ud over hele området. Der er kirker, paladser og forskellige museer. Der er fx det gamle fængsel der i dag er et lidt uhyggeligt rædselskabinet og The Mdina Experience der bl.a. viser et filmshow, der fortæller historien om Maltas tidligere hovedstad, Mdina. Jeg selv gik bare rundt og nød atmosfæren og satte mig ofte ned, lukkede øjnene og forestillede mig hvilket leben der måtte have været i gaderne for hundrede af år siden.

Efter et par hyggelige timer kan du gå lidt på opdagelse i byen Rabat, der ligger for foden af Mdina. Jeg nåede ikke selv at se på byen, men jeg mødte flere der påstod den var et besøg værd. I diverse guidebøger (Lonely Planet og ”Turen går til Malta”) ser det bestemt også ud til byen har flere seværdigheder at byde på…ikke mindst forskellige katakomber (underjordiske gange med gravkamre).
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.