Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Prøv en tur med Maltas busser
Rejsetips indsendt af:
Charlotte Vestergaard
Videbæk
1. maj 2009

Prøv en tur med Maltas busser

Et besøg på Malta bør bestemt inkludere en tur med en af landets herlige, gule busser. EN af Maltas helt store oplevelser.

Nok Europas flotteste gamle busser

Malta har de flotteste gamle busser, jeg er stødt på i Europa, og en tur med en af dem bør være et "must" under et besøg på Malta.

Jeg gætter på, at mange af busserne er fra 60'erne eller tidligere, så en tur med en af disse kan naturligvis ikke betegnes som specielt komfortabel - bussen kører ikke hurtigt, temperaturen er betydeligt højere end udenfor og affjedringen må nok nærmest betegnes som ikke-eksisterende.
Til gengæld giver en tur med de flot malede gule busser stor mulighed for både at se meget af Malta og møde de venlige maltesere samtidig med at man oplever et transportmiddel, der i vores hjørne af Europa må betragtes som tilhørende historien.

Derudover er busnettet på Malta meget veludbygget og dækker øen rigtig godt. Busserne når som tidligere nævnt ikke hurtigt frem ad de maltesiske veje, men kører hyppigt, så hvis du ikke når den ene bus, kommer den næste snart - i øvrigt er billetprisen ekstremt lav.

At undlade en tur med en af Maltas gule busser er at snyde sig selv for en herlig oplevelse.

Transport

Kommentarer til rejsetips om Malta

Slut med gamle busser 1. juli

07/06 2011 Asger Weber
Det er den 1. juli, det er slut med de historiske busser på Malta - ikke 1. maj.

Slut med de gamle Malta-busser

07/06 2011 Asger Weber
Den 1. maj 2011 er det uigenkaldeligt slut med at opleve de smukke, gamle gul/orange busser på Malta. Selskabet Arriva overtager busdriften på øen og indsætter nye busser og takster. Så man skal være hurtig for at opleve det mindeværdige pust fra fortiden (omtrent midten af forrige århundrede).

Maltas busser er en oplevelse- især for "busnørder".

14/01 2010 Tom Meyer- Andersen
En tur med Maltas busser er en oplevelse. Det er imponerende at se hvordan de holdes i orden. Det er imponerende at de kan holde et så velfungerende offentligt transportsystem up to date som tilfældet er.

Flotte busser

30/10 2009 Martin With
At køre med busserne rundt på øen er et must. Nogle er mere gejlet end andre og udsmykningen indvendigt kan også variere. Tag en tur fra Meliha til valleta i det meget stejle landskab...det er sjovt:-)

de gule busser

29/10 2009 Hans Ove Skytte
har de ikke råd til at købe nogle nye , da jeg var der i januar 1976 var de også gamle hvis det er de samme må de være godt slidt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.