Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Skønne Malta
Rejsetips indsendt af:
Louise Truelsen
Nykøbing F.
9. maj 2010

Skønne Malta

En dejlig forårsrejse til Malta i 2010 fyldt med en masse oplevelser vi gerne vil give videre
Dolmen Resort
Dolmen Resort

Hotel

Vi boede med havudsigt på Dolmen Resort i St. Pauls Bay. Det var inkl. morgenmad med alt hvad hjertet kunne begære, og i fin afstand til det vi ville ud at se. Lækre swimmingpools og lækker mad og drinks i baren ved poolen til rimelige priser. Stort udvalg af restauranter langs kysten og på det lille torv i få min. gåafstand herfra.
Skipperskræk-byen

Skipperskræk-byen

Vi havde både hørt og læst for og imod at tage ned og besøge "Popeye Village". Vi brugte en times tid, hvor vi også var ude at sejle - det var inkl. i entréen. Vi synes der var utrolig smukt og hyggeligt, og har man børn er jeg sikker på de vil elske det - der er et lille soppebassin, som børnene kan boltre sig i med legetøj, mens der er solstole til forældrene - så husk badetøj mm :-)
Ggantija-templet
Ggantija-templet

Ø-tur

En af dagene havde vi sat af til at tage færgen (med bil) til Gozo. Her så vi bl.a. Ggantija-templet, den smukke Xlendi Bay, Det Blå Vindue og sluttede ved stranden Ramla Bay.
Det var helt klart en fordel at have sin egen bil med, så man kan nå at se så meget som muligt.
Ggantija var dog lidt af en skuffelse, da det var begrænset hvad man kunne få lov at se inde i templet.
Mdina
Mdina

Mdina

Vi nåede også et par timers gang i den gamle by Mdina. Byen var ikke rigtig "stået op" da vi kom kl. ca. 10, men da vi gik ud begyndte der rigtig at komme liv i de små gader. Vi var nede at se Mdina Dungeons - et gammelt tortursted - lidt uhyggeligt, og ikke for sarte sjæle.
Red Porgy
Red Porgy

Fisk, fisk og atter fisk

Malteserne har mange fiskeretter på deres menukort, og den vi smagte var utrolig lækre. Fx her denne friskefangede "Red Porgy" - men deres tun er også meget lækker! Husk at spørge om det er en filet eller en hel fisk - den ene dag fik vi en stor lækker filet som vi ser den herhjemme i fiskeforretningerne, men en anden dag fik vi en lille hel tunfisk, og fileten var bestemt at foretrække, men smag og behag.
Luzzo
Luzzo

Marsaxlokk

Vi valgte en af dagene at slå et besøg i Marsaxlokk sammen med en tur til De Blå Grotter. Desværre blæste det for meget, så vi kom ikke ud at sejle til grotterne. Til gengæld nød vi en lækker frokost på havnekajen i Marsaxlokk, hvor der ligger utallige af de små fiskerbåde, luzzoer, og vugger i havnen - det er virkelig et smukt syn!
Den Blå Lagune
Den Blå Lagune

Den Blå Lagune

En af dagene blev sat af til den Blå Lagune. Vi havde booket en sejltur i en af de mange små bureauer der ligger rundt i gaderne. Vi skulle give 15 euro pr. person, altså 30 euro ialt, og lagde 10 euro i depositum og betalte resten da vi kom ombord på skibet (ikke den der er vist på billedet, men en der hed Romantica med Shamu-cruises. Denne dag blæste det desværre for meget til at kunne bade i de små "caves", men vi sejlede alligevel forbi. Vi skulle sætte folk af på Gozo først, og ligeledes hente dem efter 2½ time i lagunen igen. Det er nok en smagssag hvor længe man vil bruge ved lagunen, jeg synes 2½ time var lige i underkanten, så hvis vi skulle afsted igen en anden gang ville vi nok vælge en båd der sejler direkte til lagunen, og man så kan være der lidt længere.
Valetta
Valetta

Valetta

Den sidste dag inden vi skulle flyve kl. 19 tilbragte vi i Valetta. Igen en meget smuk by med en masse ting at se alt afhængig af hvor kulturel man har lyst at være. Tag gode travesko med hvis du vil op og ned af alle gaderne -der er stejlt hvis man ikke går på de lige hovedgader.

Kommentarer til rejsetips om Malta

Vanedannende

10/12 2010 John Ole Jensen
Vi,min kone og jeg har flere gange været på Malta,og begejstringen er Luise Truelsen ikke alene om. Malta ER et virkeligt skønt feriested,som man kun kan elske.

Det skal oplevers

31/05 2010 Bodil Pedersen
Når man ser de pragtfulde billeder fra Malta, tænker man, der må jeg hen. Dygtig fotograf.

Oplevelse

30/05 2010 Jørgen Truelsen
Ud fra billeder og beskrivelse, tror jeg det har været en stor oplevelse. Flot lay-out.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/extended-stay-america-minneapolis-bloomington.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.