Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malta

 • Eksotisk Malta

  (Bedømt af 1 person)
  15.12.13: Melody McDonald-Rasmussen
  Vi tog en forlænget weekend i Malta og boede lidt uden for hovedstaden Valleta i en by som hedder Qawra. Der bor man tæt på de smukkeste strande, men er ca.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne varme smukke Malta

  (Bedømt af 2 personer)
  27.06.13: tania selina hydedahl
  Jeg må erkende at Malta i år i marst/april har været min hidtil bedste rejse. Vi boede i Sankt Julians, et super godt sted for unge mennesker der kan lide at der er gang i gaden :) Min veninde og jeg tog ud til Den blå Lagoon på en lille ø der hedder Comino, der er super smukt, med krystalblå vand og grotter..
  Se hele rejsetippet
 • Malta - super dag på havet

  (Bedømt af 2 personer)
  03.02.13: Pernille G. Pedersen
  På vores dejlige ferie til Malta, var vi på en fantastisk sejltur ud til den blå lagune.
  Vi tog med et af de store skibe, fra havnen i Mellieha.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malta

Rejsetips af samme forfatter

Steder at bo på Malta
Rejsetips indsendt af:
Odense
18. nov. 2011

Steder at bo på Malta

Malta har hoteller i ALLE prisklasser. Qawra er en lille by med mange billige hoteller, men man skal se sig for, for ikke alle er lige gode.
Der er dog et sted, der er super billigt, har sødt personale, lækre lejligheder, fin pool og ligger tæt på Bugibbas centrum, bus station og strandpromenade. Det ligger også lige ved vandet, hvor der er fine bademuligheder. Man får super meget for pengene! Det sted er "White dolphin holiday complex"

Men er man på udelukkende badeferie, Skal man bo ved Mellieha strand, som er maltas ultimativt bedste og største strand. Desuden er der rig mulighed for at komme til den blå lagune på Comino. Har man en del penge at gøre godt med er der hotel "Riu seabank" Det ligger kun 20 skridt fra stranden, har en lækker pool, fantastisk morgenmad og vildt effektiv rengøring, MEN... Da vi boede der havde vi et kæmpe problem med myre. Det var over alt og kom hele tiden igen. Det er svært at sige om vi var uheldige, eller om det er et generelt problem. Men det var vildt irriterende.

Har man derimod lidt færre penge til ferien vil jeg anbefale "Luna holiday complex" Det ligger 5 minutter fra stranden, så der er de samme muligheder for at bade, som ved Riu. Morgenmad er ikke med i prisen, da det er lejligheder, men kan købes. Det er rigtig fine lejligheder og gode senge. Hotellet har 2 små pools. Den ene på taget med udsigt over bugten.
Desuden ligger der en fantastisk lille restaurant "Blue water" næsten ved siden af. De laver lækker mad og det er vanvittigt billigt!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Malta

Hoteller på Malta
Rejser til Malta
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/malta/steder-at-bo-paa-malta.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.