Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Valletta

Indsejlingen til Valletta er som at hoppe ind på siderne af Ringenes Herre. Når I lægger til i Maltas hovedstad føles det som om den moderne civilisation er forsvundet. Åh jo, I kan nok se en bil eller to køre ad de snoede gader mellem forsvarsværkerne og skydeskårene, med de forekommer malplacerede og uventede. Så glemmer I let, at der bag de middelalderlige strukturer gemmer sig en fuldkommen moderne og nutidig levevis.

Største seværdigheder

Valletta

Maltas hovedstad er på UNESCO’s liste over Verdenskulturarv er en blanding af barokarkitektur, majestætiske bygninger som St. Johns Co-Cathedral, hyggelige cafeer og vinbarer.

Stormesterens Palads

Den tidligere residens for Stormesteren af Johanniterridderne er en af Maltas helt store seværdigheder.

St. Johns Co-Cathedral

Den spartanske facade på St. Johns Co-Cathedral står i skærende kontrast til dens indre. Her er et fantastisk hvælvet loft, som er udsmykket med kalkmalerier. St. Johns Co-Cathedral huser det berømte maleri Halshugningen af Johannes Døberen af Caravaggio.

Mdina

Den lille by Mdina ligger på toppen et plateau. Den imponerende middelalderby var Maltas hovedstad før Valletta blev bygget.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i Valletta en lille kilometer fra hovedstrøget i byen og I kan gå ad den nyrenoverede havnepromenade Pinto Wharf.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/kaprun/kitzsteinhorn-et-fantastisk-udflugtsmaal.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.