Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Afrika

Rejser til Marokko

Sanserne vækkes for alvor, når du rejser til Marokko. Markederne er en fryd for øjet og ikke mindst lugtesansen med de farverige og eksotisk duftende krydderier. Der er også et leben uden lige, som du kan følge over et glas af den uundværlige myntete. Marokko er ganske enkelt et sandt overflødighedshorn, hvad angår oplevelser.

Marokko – en fryd for øjet

Vælg dit rejsemål i Marokko
Atlasbjergene kalder på de aktive naturelskere, Atlanterhavskysten på de livsglade surfere og strandelskere, ørkenen på den eventyrlystne og byerne som Casablanca, Rabat, Marrakech og Fés, for dem der vil opleve kontrasterne og lære om Marokkos spændende historie.

 

Agadir - en dejlig ferieby

Rejser du til Agadir i Marokko, kommer du til en dejlig ferieby. Livet på stranden og den lange strandpromenade, står på afslapning.

Du får en god smagsprøve af ”det ægte Marokko” på en tur i souken (det lokale marked). Agadir er også et godt udgangspunkt for udflugter til små berberlandsbyer, Anti Atlasbjergene og Atlanterhavskysten med strande og perfekte bølger, der drager surfere fra hele verden.
Djemma El Fna i Marrakech

Marrakech – oplevelserne står i kø

Der er noget ”1001 nats eventyr” over den forunderlige markedsplads, Djemaa El Fna, midt i Marrakech. Der handles på livet løs mellem slangetæmmere og akrobater, og du kan suge alle indtrykkene til dig, fra en af de mange cafeer der omgiver pladsen. Der er også flere andre seværdigheder som fx souken, den imponerende Koutoubia moske eller bare en slentretur i de små hyggelige haver. Rejser til Marrakech giver dig også mulighed for at udforske de smukke Atlasbjerge. Du kan bl.a. prøve at nå til tops af det højeste bjerg i Marokko og hele Nordafrika, Jebel Toubkal.
Læs mere om Marrakech

 

Rabat – kongens residens

Hovedstaden i Marokko er Rabat, der ofte bliver kaldt ”Den hvide By”. Det er her Kongen har residens og hvor alle ambassaderne i Marokko ligger. Rabat har været gennem en omskiftelig historie, som den bestemt også bærer præg af. Rabat har fx oplevet romernes besættelse i det. 4. årh., været ”piratby” i 1600-tallet og fra 1900-tallet under fransk kolonistyre, som de brede boulevarder vidner om.
Hassan II Moskeen i Casablanca

Casablanca – det moderne Marokko

Casablanca er den absolut største og mest moderne by i hele Marokko. Næste 4 millioner bor i byen, der måske ikke kan bryste sig med at være hovedstaden, men til gengæld Marokkos økonomiske midtpunkt. I Casablanca kan du opleve de unge, smarte og frisindede arabere på vej til arbejde i de imponerende højhuse, eller på de mange lækre restauranter og cafeer. Som kontrast til dem, lever utallige arbejdsløse med bristede drømme om et bedre liv i store slumområder. Casablanca største seværdigheder er bl.a. den gamle Medina og den storslåede Hassan II Moske, med verdens højeste minerat på 210 meter. Du har faktisk mulighed for at besøge moskeen som ikke-muslim.
Atlasbjergene i Marokko

Atlasbjergene – for naturelskere

De høje Atlasbjerge i Marokko står som en skærende kontrast til ørkenen og lavlandet ud til kysten. Duften er krydret med blomster og luften dejlig frisk og klar. Har du hang til naturoplevelser, bør du straks bevæge dig op i Atlasbjergene. Naturen er helt unik med sneklædte bjergtinder og små berbiske bjerglandsbyer, der fuldender billedet. Marrakech er det perfekte udgangspunkt for Atlasbjergene.
Ørkenen i Marokko - eventyret lever

Ørkenen i Marokko - eventyret lever

Ønsker du en smagsprøve på ørkenen i Marokko, så er ørkenbyen Ouarzazate et godt udgangspunkt. Selve byen er Marokkos svar på Hollywood, med filmstudier og et fabelagtigt natursceneri, hvor bl.a. Gladiator er optaget. Landskabet er dragende med Saharas ørkenbjerge, smukke oaser med svajende daddelpalmer, støvede småbyer og spændende kasbaher. Det er som at befinde sig i et stort eventyr.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Marokko

Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kroatien/ferie-i-kroatien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.