Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Marokko

Læs mere om rejser til Marokko

19 år i Agadir
Rejsetips indsendt af:
Helga Elisa Olsen
Randers
30. april 2009

19 år i Agadir

Jeg har nu i løbet af de sidste 19 år været i Agadir mindst 2 gange om året. På grund af de mange besøg har jeg fået mange gode venner i Agadir.

Rejsen til Agadir

Den netop afsluttede rejse til Agadir var en meget positiv oplevelse. Inden flyveren startede fra Billund blev jeg kontaktet af en stewardesse. Hun ville høre, om jeg rejste alene. (Jeg er 84 år) Hun mente; at jeg skulle have hjælp i Frankfurt til at komme rundt i lufthavnen i Frankfurt. Det var meget positivt og en god start på turen.

Opholdet i Agadir

Jeg kan anbefale, at besøge Agadir.

Forretninger og restauranter.

Jeg har i løbet af årene fået flere bekendtskaber til forretningsindehavere og restauranter og kan derfor anbefale at besøge Restaurant Via VenetoMunicipal MarkedUniprix, varehusJeg bor altid på Sud Bahia Hotel.

Kommentarer til rejsetips om Marokko

Marokko,landet en liker med en gang,eller ikke liker.

08/06 2010 Tora Tiedemann
Jeg har også en forkjærlighet til Marokko. Første gang jeg var der var i februar for 26 år siden,og jeg tror bestemt at jeg har bodd der i mitt tidligere liv! Det ble kjærlighet ved første blikk:)
Siden har jeg vært der både 2 og 3 ganger i året,blir aldri lei. Har funnet et deilig hotell midt i byen, navnet er Residence Tislit. Gangavstand til det en måtte ha lyst til. Har også vært på mange turer opp i fjellene,har vært på ørkentur,og i Essaouira (hippibyen), ca 18 mil fra Agadir. Og uforglemmelige Marrakesh,eventyrbyen over alle byer. Og så må man ha en tur i souken: Yrende liv,deilige dufter,masse å kjøpe,sett av en dag til dette besøket.
Siste turen min var i mars d.å. og neste er allerede bestilt og betalt, og den går i september. Jeg reiser ikke med noe reiseselskap,men på egenhånd. Etter alle diise årene har jeg fått et hyggelig nettverk blandt befolkningen som er utrolig gjestfrie og hyggelige. Gleder meg til høsten :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Marokko

Hoteller i Marokko
Rejser til Marokko
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.