Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Agadir

 • Essaouira. Marokko - En usleben perle

  (Bedømt af 4 personer)
  12.12.12: Anette Juhl
  Vi vil anbefale at tage til Essaouira i Marokko hvis du er til ferie, hvor der ikke er mange turister og hvor man ser Marokko fra en mere oprigtig side.
  Se hele rejsetippet
 • Agadir tidlig forår

  (Bedømt af 1 person)
  28.09.11: martha villumsen
  Agadir er en dejlig by at holde ferie i, befolkningen i landet er flinke og venlige, det er let at rejse omkring og man får så mange dejlige oplevelser, jeg kan ikke fortælle om specielle oplevelser, fordi det kan man ikke ,det skal opleves, jeg og min mand har været der 4 gange og boet forskellige steder, det kan varmt anbefales og så synes jeg at det tidlige forår er skønnest med de flotte mandeltræer der blomstrer, badestrand kombineret med ture op i bjergene og snuse rundt i basarene.
  Se hele rejsetippet
 • Agadir - Lokalt marked & Berber festival...

  (Bedømt af 4 personer)
  26.09.11: Sandie Jelsborg
  2 ting, der bare skal opleves i Marokko, Agadir...
  I centrum af Agadir, ligger der et lokalt marked, nede i en stor "kælder". Der bliver solgt alt fra A-Z, men man må ikke være alt for sart, da der jo også da det er indbegrebet af Marokko, at der bliver solgt dyr til middagsmad, som vi herhjemme kendetegner som hus/kæledyr...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Agadir

Rejsetips af samme forfatter

Agadir - Lækre strande og go´mad
Rejsetips indsendt af:
København
6. juni 2011

Agadir - Lækre strande og go´mad

Marokko er ikke lige synonym med solferie, men hvis man søger lidt rundt på nettet finder man hurtig ud af at der findes et alternativ til de Kanariske Øer om vinteren.
Agadir er en lækker destination med sol, strand og arabisk stemning. En destination for hele familien, hvor man kan ligge på stranden hele dagen, og opleve en duft af kultur om aftenen i den gamle medina.
Agadir har lange hvide sandstrande, med store hoteller langs den populærer strandpromonade. I vinterhalvåret kan man flyve direkte til Agadir, og nyde solen, væk fra det kolde Danmark.

Husk at prutte!

I agadir kommer man ikke udenom den gamle Medina, der betyder "Byen i Byen" også kaldet Souk. Her er der rigtig Arabisk stemning, med markedsplads, små gader med butikker og et hav af forskellige ting man kan købe. Hvis man vil gøre en god handel er det her det sker. Messingevare, Marokkopuder, tøj, sko og lædervare finder du her i lange baner. Men HUSK du skal prutte om prisen. Typisk skal man gå ca.50-60% ned fra den første pris, og så kan det godt være at sælgeren bliver lidt muggen ved dit første bud , men så er der jo altid en butik lidt længere nede af gaden. Hvis man er blevet enig om en pris er det vigtigt at man afslutter sin handel og ikke bare driller sælgeren. Man kan hurtig komme hjem med 10kgs ekstra i kufferten, så husk at det koster for overvægt på flyet. God Prutning!

Shopping
Markeder, Rabatter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Agadir

Hoteller i Agadir
Rejser til Agadir
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/royal-rose-ex-eleni-apartments-paleokastritsa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.