Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Agadir

 • Essaouira. Marokko - En usleben perle

  (Bedømt af 4 personer)
  12.12.12: Anette Juhl
  Vi vil anbefale at tage til Essaouira i Marokko hvis du er til ferie, hvor der ikke er mange turister og hvor man ser Marokko fra en mere oprigtig side.
  Se hele rejsetippet
 • Agadir tidlig forår

  (Bedømt af 1 person)
  28.09.11: martha villumsen
  Agadir er en dejlig by at holde ferie i, befolkningen i landet er flinke og venlige, det er let at rejse omkring og man får så mange dejlige oplevelser, jeg kan ikke fortælle om specielle oplevelser, fordi det kan man ikke ,det skal opleves, jeg og min mand har været der 4 gange og boet forskellige steder, det kan varmt anbefales og så synes jeg at det tidlige forår er skønnest med de flotte mandeltræer der blomstrer, badestrand kombineret med ture op i bjergene og snuse rundt i basarene.
  Se hele rejsetippet
 • Agadir - Lækre strande og go´mad

  (Bedømt af 2 personer)
  Marokko er ikke lige synonym med solferie, men hvis man søger lidt rundt på nettet finder man hurtig ud af at der findes et alternativ til de Kanariske Øer om vinteren.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Agadir

Agadir - Lokalt marked & Berber festival...
Rejsetips indsendt af:
Sandie Jelsborg
Ishøj
26. sept. 2011

Agadir - Lokalt marked & Berber festival...

2 ting, der bare skal opleves i Marokko, Agadir...
I centrum af Agadir, ligger der et lokalt marked, nede i en stor "kælder". Der bliver solgt alt fra A-Z, men man må ikke være alt for sart, da der jo også da det er indbegrebet af Marokko, at der bliver solgt dyr til middagsmad, som vi herhjemme kendetegner som hus/kæledyr...
Men, det er stadig en fascinerende oplevelse, som man altid vil huske på....

En anden ting der bare skal opleves.. det er den fantastiske berberaften... Det er en utrolig oplevelse med berbere, der bor ude i ørkenen, og man kommer ud følger dem for en dag, og ser hvordan de lever. Om aftenen, bliver der serveret lokal mad og der bliver danset og hygget... det er fantastisk... mange år siden jeg har været dernede, men husker stadig tydeligt, en af de mest mindeværdige aftener i mit liv :-)

Kommentarer til rejsetippet om Agadir

Dejlige mennesker

09/11 2012 jette nicolaisen
Jeg har været i Agadir 11 år i træk ,men nu er det 3år siden ,mangler det så jeg håber at komme af sted til forår.Skøn befolkning har flere gange været hjemme hos dem selv at spise det er en oplevelse.Mange muligheder til ture både med lokal busser og med de store taxi.

agadir venlige mennesker

10/06 2012 jette nicolaisen
10.06.12..jette nicolaisen
Har været i Agadir 10 år i træk man bliver aldrig træt af byen, mange muligheder for at se noget af Marokko vis man tagr lokal bus eller de store hvide taxi sammen med de lokale .Ramadanen er noget helt særlig at opleve
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Agadir

Hoteller i Agadir
Rejser til Agadir
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.