Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Agadir

 • Agadir tidlig forår

  (Bedømt af 1 person)
  28.09.11: martha villumsen
  Agadir er en dejlig by at holde ferie i, befolkningen i landet er flinke og venlige, det er let at rejse omkring og man får så mange dejlige oplevelser, jeg kan ikke fortælle om specielle oplevelser, fordi det kan man ikke ,det skal opleves, jeg og min mand har været der 4 gange og boet forskellige steder, det kan varmt anbefales og så synes jeg at det tidlige forår er skønnest med de flotte mandeltræer der blomstrer, badestrand kombineret med ture op i bjergene og snuse rundt i basarene.
  Se hele rejsetippet
 • Agadir - Lokalt marked & Berber festival...

  (Bedømt af 4 personer)
  26.09.11: Sandie Jelsborg
  2 ting, der bare skal opleves i Marokko, Agadir...
  I centrum af Agadir, ligger der et lokalt marked, nede i en stor "kælder". Der bliver solgt alt fra A-Z, men man må ikke være alt for sart, da der jo også da det er indbegrebet af Marokko, at der bliver solgt dyr til middagsmad, som vi herhjemme kendetegner som hus/kæledyr...
  Se hele rejsetippet
 • Agadir - Lækre strande og go´mad

  (Bedømt af 2 personer)
  Marokko er ikke lige synonym med solferie, men hvis man søger lidt rundt på nettet finder man hurtig ud af at der findes et alternativ til de Kanariske Øer om vinteren.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Agadir

Rejsetips af samme forfatter

Essaouira. Marokko - En usleben perle
Rejsetips indsendt af:
Aalborg
12. dec. 2012

Essaouira. Marokko - En usleben perle

Vi vil anbefale at tage til Essaouira i Marokko hvis du er til ferie, hvor der ikke er mange turister og hvor man ser Marokko fra en mere oprigtig side.
Essaouira ligger ca. 3 timers kørsel fra Agadir og ca. 2 timer fra Marrakesh. Det ligger helt ude ved kysten og der blæser en frisk vind. Vi var der i december og der var ca. 20 grader, men koldt om natten. På det sted vi var, var der ikke opvarmet om natten. Kun i opholdsstuen.
I Essaouira kommer der dagsturister, der kommer surfer, da bølgerne er høje. Det vi oplevede var at de turister der var, var mange unge mennesker, og ikke fra Skandinavien.
Byen er åbenbart kendt for, at der er mange jøder. For vi blev spurgt om, hvorfor vi vil tilbringe flere dage der, der er jo intet at se og det er mest jøder der kommer der. De havde ret i, at der var stille og roligt, men med de sødeste mennesker og så meget service.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Agadir

Hoteller i Agadir
Rejser til Agadir
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/sport-village.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.