Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Marokko

Læs mere om rejser til Marokko

Rejsetips af samme forfatter

Fæstningsbyen Essaouira i Marokko fortjener 1 dag eller 2
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Fæstningsbyen Essaouira i Marokko fortjener 1 dag eller 2

Kystbyen Essaouira der ligger ud til Atlanterhavet, kan jeg kun anbefale du besøger, hvis du er rejst til Marokko. Essaouira ligger kun et par hundrede kilometer fra Marrakech og Agadir.
Har du lejet en bil eller tager du bussen, tager det kun nogle få timer, for vejnettet er overraskende godt. Byen blev oprindeligt kendt af surferne i 70-80erne men tiltrækker stadig surfere fra hele verden pga. de gode bølger, der konstant slår ind mod land. De seneste år har mange surfere efterhånden fundet andre områder langs atlanterhavskysten, hvor betingelserne er endnu bedre.
Typisk gade i Essaouira
Typisk gade i Essaouira

Har du tiden til det, så sæt en dag eller to af til byen, for der er så meget at se…ikke decideret storslåede seværdigheder, det er mere den gamle bydel i sig selv, der ligger godt beskyttet bage en massiv fæstningsmur. De små gader bugner med handlende og du fristes med garanti over evne og ender med at købe krydderier, de karakteristiske små tekander, keramik og andet godt med hjem. Du skal ikke være bange for at gå på opdagelse, for selvom du farer vild, så støder du hurtigt ud på en af de lidt større gennemgående gader, hvor du nemt kan orienterer dig. På din vej gennem de små gader skal du lægge mærke til de gamle skæve vinduer og døre i smukke farver og facaderne hvor patinaen nærmest driver ned.
Havnen i Essaouira med små fiskebåde
Havnen i Essaouira med små fiskebåde

Lige uden for fæstningsmuren er en lille havn med masser af små fiskebåde, der sørger for restauranterne er velforsynede med ”alt godt fra havet”. Over alt er der cafeer, madboder og restauranter, hvor du kan hvile benene efter at have travet rundt i gaderne. Mange af stederne har en tagterrasse med en forrygende udsigt ud over Essaouira. Har du ikke bestilt hotel hjemmefra, så prøv lykken og hør om der er plads…måske finder du en lille perle.

Seværdigheder
Kystbyer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Marokko

Hoteller i Marokko
Rejser til Marokko
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/koer-selv-ferie/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.