Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Marrakech

 • luksus og forkælelse.

  (Bedømt af 3 personer)
  06.07.13: Birgitte Kolmos
  Tag en tur til Marrakech og indloger jer på Riad Khol.
  Riaden ligge i medinaen med gå afstand til alle spændende oplevelser og den store markeds plads.
  Se hele rejsetippet
 • Marokko - Ikke kun ørken

  (Bedømt af 3 personer)
  10.01.13: Elizabeth McRoberts
  Det første vi så under den lyseblå himmel, var de snedækkede Atlasbjerge.
  De løber fra nord til syd i en halvmånet bue, som et naturligt forsvarsmur, hvori Marrakech ligger i læ, godt beskyttet fra øst.
  Se hele rejsetippet
 • Trekking i Atlasbjergene

  (Bedømt af 5 personer)
  07.12.12: Christine Ilsøe
  Da turen gik til Marokko i sommeren 2012, fik min kæreste og jeg stimuleret alle sanser og fik både kulturelle og naturskønne oplevelser.

  Med et par venner tog vi blandt andet på en tre-dags tur i bjergene anført af en lokal guide samt to muldyr, som bar bagagen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Marrakech

Rejsetips af samme forfatter

Marrakech - sanserne vækkes
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Marrakech - sanserne vækkes

En slentretur rundt på den herlige markedsplads, Djemaa El Fna midt i Marrakech, er en oplevelse i sig selv. Hvis du vil have det fulde udbytte, så kom forbi ved solnedgang, hvor der vitterlig for alvor kommer liv og glade dage på pladsen.
Der er masser at se på, men alligevel er stemningen overraskende afslappet, så du bliver ikke overfaldet af den ene sælger efter den anden. Rundt om markedspladsen er der masser af cafeer og restauranter, hvor du kan overvære stemningen, men vil du have det helt tæt på livet og gøre som de lokale, så sæt dig ved en af madboderne på selve pladsen og nyd aftensmaden. Prisen er i bund, stemningen i top, maden smager og der er konstant noget at se på. Der er akrobater, gademusikanter, berbiske kvinder der udfører smukke henna tatoveringer på turisterne og gadehandlere.
Efter et godt måltid kan du slutte af med et glas friskpresset appelsinjuice, der sælges overalt. Prisen er nogle få kroner og du får helt sikkert et stort varmt smil af sælgeren.
Markedspladsen Djemaa El Fna
Markedspladsen Djemaa El Fna

Souken - et spindelvæv af små gader på kryds og tværs

Skal du have noget med hjem fra Marrakech, så gå en tur rundt i souken (det gamle forretningskvarter). Gaderne er smalle med hundredvis af butikker med alt fra keramik, tøj, velduftende krydderier, lædervarer til almindelige souvenir. Det er en forrygende oplevelse, men vær forberedt på at fare vild, for gaderne løber på kryds og tværs, så det er umuligt at have en fornemmelse for hvor man havner. Jeg selv for vild flere gange og konstant var der en der ville vise mig vej, men her skal du være forberedt på de forventer lidt for det.
Farverig keramik i Marrakech
Farverig keramik i Marrakech

Skal du købe noget, så husk at prutte med prisen, for det forventer de, men gør det altid med et smil og hav tålmodighed. Og husk på at den pris du betalte, måske er lidt dyrere end hvad du hører en anden gav for den, men du blev enige med sælgeren og det drejer sig sikkert kun om nogle få kroner, og hvem har mest brug for dem? Næste gang du kommer forbi butikken, bliver du sikkert genkendt og måske budt på en kop te…det er en oplevelse man ikke sådan lige kan sætte pris på…
Atlasbjergene i Marokko
Atlasbjergene i Marokko

En kuffert hjem fuld af minder fra Marrakech

Marrakech er ideel til en forlænget weekend. Du kan når at se de vigtigste seværdigheder i Marrakech og tage på en dagsudflugt. Måske til Imlil i Atlasbjergene og komme ud på en lille vandretur. En anden mulighed er en tur på kamel eller til kystbyen Essaouira. En uge kan du kombinerer nogle dage i Marrakech med nogle dasedage i Agadir, der ligger lige ud til Atlanterhavet. Mulighederne er uendelige uanset alder, prisniveauet yderst fornuftigt og marokkanerne er et meget behageligt folkefærd. De er milde, høflige og har en god humor.

Shopping
Markeder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Marrakech

Hoteller i Marrakech
Rejser til Marrakech
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/chicago-hvad-der-er-sparet-er-tjent.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.