Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Mellemøsten

Rejser til Mellemøsten er et herligt miks af gamle kulturer, afvekslende natur og vanvittig arkitektur. Du får alt fra en afslappet badeferie, super shopping til aktiviteter for de eventyrlystne og med garanti en varm velkomst. Velkommen til Mellemøsten.

Mellemøsten aktiverer alle dine sanser

Rejsemål i Mellemøsten
Har du valgt at rejse til Mellemøsten, er du sikker på oplevelser i verdensklasse. Dubai imponerer med fantastisk shopping og arkitektur, der kan slå benene væk under enhver. Jordan byder dig velkommen med en åbne arme og lokker fx med klippebyen Petra eller daseferie ved Rødehavet. Oman har bibeholdt sine stolte traditioner og oser af arabisk stemning. Tel Aviv er perfekt, hvis du ønsker en anderledes storbyferie eller godt startsted for rejser til hele Israel. Egypten brillierer med en kultur uden sidestykke med pyramiderne og Kongernes Dal. Måske er du mere til total afslapning ved Rødehavet? Velkommen til Mellemøsten, hvor sanserne aktiveres.
Dubai - rekordernes højborg

Dubai - rekordernes højborg

Dubai er blevet et af danskernes mest populærer destinationer, og med de direkte afgange med Norwegian og Emirates, kan du på ca. 6 timer flyve til Dubai. Dubai er kendt for verdens højeste bygning på 828 meter samt et af verdens få 7 stjernede hoteller. Store shoppingcentre og et nyt metrosystem mikset med gamle bygninger af ler og markedspladser, danner rammen om en dejlig ferie med storby, shopping, strand og kultur.  
Læs mere om rejser til Dubai
Se hoteller i Dubai
Jordan - bibelske scener, badeferie og gæstfrihed

Jordan - bibelske scener, badeferie og gæstfrihed

Rejser til Jordan er en garanti for masser af eventyrlige oplevelser. Du kan starte eventyret i Jordans gæstfrie hovedstad Amman og fortsætte til klippebyen Petra, der nok er Jordans populæreste seværdighed. Du kan tage videre til ørkenlandskabet Wadi Rum, som du kan opleve på en kamel- eller jeepsafari. Vask støvet af i Det døde Hav eller ved Rødehavet, hvor du kan holde en rigtig daseferie. Jordan har vitterlig noget for alle.
Læs mere om rejser til Jordan
Oman - stolte traditioner

Oman - stolte traditioner

Oman er nabostat til Dubai, og byder på rigtig arabisk stemning. Oman er kendt for at bibeholde sine stolte traditioner, og samtidig være meget fordomsfri. Du har mulighed for at opleve storbyen Muscat med sin moderne arkitektur og traditionelle bygninger, eller lej en bil og kør syd på, til nogle af de bedste badestrande og dykker muligheder på den arabiske halvø. Oman er et herligt miks af det hele og en fantastisk destination for par og familier.  
Læs mere om rejser til Oman
Tel Aviv - porten til Israel

Tel Aviv - porten til Israel

Rejser til Tel Aviv, er et rigtig godt udgangspunkt for udflugter og oplevelser i det meste af Israel. Du kan fx starte med et par dage i den overraskende moderne metropol, hvor du kan gå på opdagelse i den gamle bydel, Jaffa. Du kan også slappe af på den indbydende strand. Er du nysgerrig på, hvad Isreal ellers har at byde på, kan du leje en bil og tage på opdagelse. Besøg fx Jerusalem eller dens diamentrale modsætning i syd, Eilat, der i mange år har været Israels ferieparadis med strande og gode hoteller.
Læs mere om rejser til Tel Aviv i Israel
Se hoteller i Tel Aviv
Egypten - fra kulturrejse til daseferie

Egypten - fra kulturrejse til daseferie

Egypten har så meget at byde på, at én rejse sjældent er nok. Rejser til Egypten kan være alt fra flodkrydstogt ned ad Nilen, dykkerferie ved Sharm El Sheikh, ren daseferie ved Rødehavet, på kamelryg mellem de imponerende pyramider i Cairo til udflugter med 4-hjulstrækker i ørkenen. Egypten er et stort rejseeventyr, og du vil med garanti komme hjem med kameraet fyldt med dejlige rejseminder.
Læs mere om rejser til Egypten
Doha - respekt for traditionerne

Doha - respekt for traditionerne

Udviklingen går hurtigt i Doha. Byggekranerne står side om side og danser i takt og skyskrabere, shoppingkomplekser og andre enorme byggeprojekter skyder op og forandre konstant den lille oliestat. Heldigvis foregår det også med stor respekt for gamle traditioner og arkitektur. Det bedste eksempel ser du måske i markedsområdet (Souk Waqif). Der er alt renoveret på smukkeste vis og du vil opleve et konstant et leben af handlende og rejsende. Men Doha har meget mere at byde på.
Læs mere om rejser til Doha
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/cypern/nicosia/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.