Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Costa Maya

Den søvnige fiskerby Mahahual er porten til Mexicos fantastiske 100 km lange kyststrækning Costa Maya. Her i den tætte tropiske regnskov og mangrove på den sydlige del af Yucatanhalvøen blomstrede den prægtige mayacivilisation. Her var byer med bygninger opført i sten, pyramider, pladser og paladser. Af uvisse årsager forlod mayaerne deres stenbyer og fortrak til junglen, men komplekserne ligger der stadig i dag og på Costa Maya er hele tre prægtige eksempler: Kohunlich, Dzibanché og Chacchoben.

Største seværdigheder

Mayaruinerne Kohunlich

Mayaruinerne Kohunlich byder på De Store Maskers Tempel og Akropolispladsen. Komplekset ligger i den frodige jungle og de kæmpe palmetræer omgiver et tidløst vidunder.

Mayaruinerne Chacchoben

Chacchoben betyder stedet med den røde majs på maya. De forbløffende ruiner syd for Tulum stammer fra det 4. århundrede. Her kan I gå på opdagelse på de cirkulære stier, se de tre imponerende pyramider og kigge på de mystiske hieroglyffer.

Mayaruinerne Dzibanche

Udforsk Costa Mayas bedst bevarede hemmelighed med Ugletemplet og Fangetemplet. Komplekset er omgivet af jungle og det er en stor oplevelse at gå på opdagelse blandt ruinerne fra det gamle mayasamfund.

En dag på stranden

Et af Costa Mayas helt store trækplastre er strandene. Nyd dagen med solbadning på en liggestol, slap af i en hængekøje, tage en svømmetur i det turkisblå hav, spil beachvolley eller spis lækker lokal mad på de mange strandrestauranter og -barer. I kan også tage på snorkeltur, for Costa Maya er et paradis for dykkere og snorklere.

Havskildpadder glider gennem uberørte farvande, delfiner rider på bølgerne, levende koraller svajer i havstrømmen og farverige fisk i tusindvis boltrer sig i vandet.

Havn

Havn
På Costa Maya lægger skibene til ved molen i landsbyen Mahahual. Der er kun få skrit til den lækre strand, så uanset om I vil på udflugt eller bare vil slappe af på stranden, så behøver I ikke gå mange skridt.
Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.