Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mexico

Læs mere om rejser til Mexico

Rejsetips af samme forfatter

Delfintur i Mexico
Rejsetips indsendt af:
Albertslund
8. juni 2011

Delfintur i Mexico

Vil du være sikker på at se delfiner så tage til Puerto Angel i det sydlige Mexico. Jeg var på en tur med 3 venner i 2001 en kanon oplevelse.
Den lokale "Crocodile" Dundee

Den lokale "Crocodile" Dundee

Da vi kom til Puerto Angel indkvarterede vi os og gik derefter en tur rundt i byen. Vi stødte ind i en lokal "piratman" som han selv kaldte sig. Han arrangerede lokale bådture med garanti for at se delfiner. Vi var 6 personer i båden, 2 andere danskere vi havde mødt tidligere på vores tur. Vi tog af sted og kunne ikke se andet end roligt hav overalt. Piratman tog en fløjte op af lommen og et øjeblik efter var der omkring 100 delfiner der sprang rundt i vandet, en fantastisk oplevelse – utroligt men sandt. Man kunne hoppe i fra den lille båd, hvis man var modig nok og svømme med dem. Nu er jeg lidt af en bangebuks hvad det angår, så jeg holdt mig i båden, men stak hovedet ned til vandoverfladen med mine dykkerbriller. Her kunne man se dem svømme lige neden under båden – helt syrealistisk. Jeg har en skræk for hajer og Piratman var ikke uden humor, så han begyndte at nynne melodien fra dødens gab, meget morsomt. En dejlig oplevelse, virkelig noget man husker. Puerto Angel er også dejlig at trave rundt i om aftenen og vi spiste rigtig god grillet fisk fra en lille restaurant på stranden - super med frisk fisk, hvis man er til det. Prøv det.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mexico

Hoteller i Mexico
Rejser ti Mexico
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/fra-chicargo-til-salt-lake-city.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.