Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Ensenada

Ensenada ligger ca. 100 km syd for den amerikanske grænse og er et ferieparadis for solhungrende nordamerikanere. De besøgende kommer pga. det dejlige middelhavsklima og den afslappede og venlige atmosfære. Her kan I slappe af på stranden eller gå på opdagelse i et lille stykke Mexico.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Rivera del Pacifico

Midt inde i denne elegante bygning i spansk/maurisk stil kan man levende forestille sig et stort big bang akkompagnere en crooner. Bygningen var oprindelig ejet af boksemesteren Jack Dempsey, som drev kasino i bygningen for rige amerikanere, som tog på ferie væk fra forbudstidens USA.

I dag er det et kulturcenter.
Mercado de Mariscos

Mercado de Mariscos

På Malecon ved Av Alvarado ligger et vidunderligt fiskemarked, hvor I kan studere dagens fangst, herunder kongemakrel, tun og sværdfisk ved sportsfiskermolen.
Avenida Lopez Mateos og Boulevard Costero

Avenida Lopez Mateos og Boulevard Costero

Disse to parallelle gader nær havnefronten er pakket med butikker med alt fra mexicansk spiritus og toldfri parfume til vævede tæpper, lædervarer, keramik og sølvsmykker.

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger til i industrihavnen sammen med handelsskibe, tankskibe, fiskerbåde og lystfartøjer. Over havnen vajer verdens største mexicanske flag. Havnen ligger i gåafstand fra Avenida Lopez Mateos, som er der, hvor mange turister shopper.

En taxa til centrum koster ca. 4 USD pr. person.

Klima

Klimaet i Ensenada kan bedst beskrives som solrigt, mildt og tørt. En kølig strøm i Stillehavet sørger for, at somrene ikke bliver alt for varme, og gennemsnitstemperaturen i juni, juli og august ligger på ca. 25 grader.

Den friske havbrise og den strålende sol på Bahahalvøen gør klimaet perfekt, og selv om vinteren er her typisk små 20 grader om dagen.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.