Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mexico

Læs mere om rejser til Mexico

Rejsetips af samme forfatter

Fantastisk krydstogt i Caribien med Voyager of the Seas

Jeg har altid haft lyst til at prøve et krydstogt, men forventede egentlig ikke at det var noget for mig. Jeg troede at jeg ville få kuller af at være indespærret på en båd i flere dage sammen med tusindvis af mennesker.
Der tog jeg fejl. Jeg syntes det var vidunderligt – og det var endda overskyet og blæsende det meste af tiden (så meget at båden måtte sejle forbi Jamaica, hvor vi ellers skulle have været inde – snøft).
Frygt ikke blæsevejr og søsyge

Frygt ikke blæsevejr og søsyge

Det blæste en hel pelikan i Caribien og man mærkede næsten ikke noget til det når man man var indendørs. Båden var simpelthen så stor at den åbenbart næsten ikke var til at rokke. Kun når jeg gik ned af de lange gange mellem kahytterne opdagede jeg at jeg gik lidt skævt indimellem. Men jeg blev på intet tidspunkt syg og hørte heller ikke om andre der var underdrejede.

”Sødage" er dejlige

Vi endte med at have 5 dage på havet og kun 2 dage i land. Ud over nedturen over at misse Jamaica gjorde det mig ikke noget. Royal Caribbean båden var så smæk fyldt med underholdning at man absolut ikke behøvede kede sig. Der var skøjtebane, minigolf, casino, quizzer, danseundervisning, fordrag, swimmingpool, shows osv osv osv. Hver aften bliver næste dags program leveret til kahytten. Det hele er meget amerikansk, men det har jo også sin charme.
Udover al underholdningen kunne jeg bruge timevis på at sidde og kigge ud over havet efter delfiner – jeg så rigtig mange + 1 gigantisk haj – godt jeg sad på 11 etage og ikke var nede i vandet med den!
Og så må man ikke glemme at spille shuffleboard – klassisk krydstogts spil.
Mad

Mad

Det meste af dagen går dog med at spise - man er aldrig sulten! Når morgenmaden er overstået kan man gå i Promenade cafeen. Frokosten er en overdådig buffet i Windjammer Cafeen. Eftermiddagen kan fyldes med kagebuffet i Windjammer, pizza og sandwich på Promenaden eller junkfood fra grillen ved poolen. Til aften kan man vælge mellem Windjammer buffetten eller hovedrestauranten med bordservering. Senere er Promenade cafeen selvfølgelig åben, for man skal jo ikke gå sulten i seng. Og hvis det går helt galt er der selvfølgelig 24timers roomservice.
Det er et stort madorgie, men det er god mad og super varieret, så jeg blev i hvert fald ikke træt af det.
Galveston

Galveston

Vi fløj til Houston og hoppede direkte på en transfer til Galveston, som er et par timers kørsel syd for Houston. Vi havde booket os ind en enkelt nat i Galveston, egentlig ikke så meget for at se Galveston, som for at komme os ovenpå flyturen (god beslutning!). Rent tilfældigt var vi der under Mardi Gras, så der var parade med vogne, bands og halskæde kast – fantastisk at opleve. Ellers er der vist ikke så meget interessant i Galveston, som blev smadret af en orkan for nogle år siden. Der er rimeligt tomt og dødt, pånær hovedgaden som er super turistet.
Cozumel

Cozumel

Vi sejlede til Cozumel, hvor vi tilbragte dagen med at vandre rundt i byen og nyde at vi var i Mexico. Vi kunne godt være taget en tur til fastlandet og set ruiner osv. men det var første gang vi var i der, så vi skulle bare suge lidt Mexico stemning til os.
Grand Cayman

Grand Cayman

Dernæst sejlede vi til Grand Cayman, hvor vi var på sejltur ud i den afsindigt blå "lagune" – hold op hvor der var lækkert. Vi stoppede ved et rokke fordrings sted – ja rimeligt underligt, men dog en fed oplevelse at holde en rokke. Også her blæste det helt afsindigt, så jeg kunne godt have brugt et vandtæt engangs kamera, for jeg turde ikke tage det rigtige kamera med i vandet. Man kunne selvfølgelig købe billeder af turguiden, hvilket vi gjorde, men de kostede en formue. Vi sluttede dagen med et lille kig rundt i George Town, som ikke havde så meget at byde på.
Hjemturen

Hjemturen

Sidste stop var Jamaica, som vi jo desværre kun så på afstand.

Tilbage i Galveston tog vi transfer bilen tilbage til et lufthavnshotel, hvor vi havde en overnatning inden vi fløj videre til New York. Igen en god beslutning – båden skulle have været i land ved 10 tiden om morgenen, men vi kom først af ved 14 tiden pga tyk tåge der gjorde at båden ikke kunne sejle ind i havnen, så det var heldigt at vi først havde en flyver dagen efter.

Vi sluttede af med 4 dage i New York – det kan man jo lige så godt når flybilletten tillader et gratis stop!

Det eneste jeg en anden gang ville gøre anderledes er at starte med at halse rundt i New York for så at kunne slappe af på cruise bagefter.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Mikkelsens profilside

Læs mere om rejser til Mexico

Hoteller i Mexico
Rejser ti Mexico
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/hotel-at-gare-du-nord.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.