Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til La Paz

Da den spanske conquistador Hernan Cortes sejlede ind i denne lille rolige bugt i 1535, forsøgte han at etablere en koloni ved navn Santa Cruz. Han opgav, men heldigvis kom Sebastian Vizcaino forbi i 1596 og omdøbte stedet til La Paz, og siden da har kolonien blomstret. Her er masser af aktiviteter, som Cortes aldrig ville have drømt om, lige fra en festlig bymidte til solbeskinnede strande. Strandene er kendt for deres bløde, gyldne sand og det varme, indbydende vand er rigt på dyreliv. La Paz har noget for enhver smag, og er det ikke det, ferier egentlig handler om?

Største seværdigheder

Bad med søløver

Øen Los Islotes er hjemsted for en koloni af søløver, som er vant til at omgås dykkere og snorklere. Her kan I enten slappe af og nyde søløverne fra stranden og klipperne eller hoppe en tur i bølgen blå sammen med dem. De unge søløver slår kolbøtter i vandet og blæser luftbobler i ansigtet på jer. Det man skal passe mest på, er de øvrige badende, for det er let at blive opslugt af legen.

Svøm med hvalhajer

Det er de færreste forundt at bade med hvalhajer. De fantastiske dyr er på størrelse med en bus og lever udelukkende af plankton. Hvis I ikke har lyst til at hoppe i vandet til de store dyr, er det også helt ok at blive om bord på de mindre turistbåde og nyde synet herfra. Bådturen ud til hvalhajerne kan være en gyngende fornøjelse, så hvis I har tendens til søsyge, bør I tage jeres forholdsregler.

Lækker lokal is

La Fuente er en lille isbutik, som ligger på strandpromenaden Malecon. Kig efter træet foran butikken, som er malet hvidt med farverige prikker. Det er en forretning for iselskere, og her er ofte kø til at købe både de sædvanlige og usædvanlige varianter. Prøv fx tequila med mandel eller elote (majs).

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger til ved moleanlægget Pichilingue, ca. 30 minutters kørsel fra La Paz’ centrum.

Klima

Temepraturen ligger på ca. 30-35 grader om sommeren og ca. 22-27 grader om vinteren. Her er for det meste solrigt, og bugten ud for byen betyder, at den ligger i læ for stormene i Cortezhavet.
Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/bretagne/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.