Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Loreto

Loreto er en af de ældste bosættelser på Den Californiske Halvø, og her emmer af kolonial pragt, uanset om I går en tur gennem de snoede gader, udforsker hulerne eller napper en dukkert i Cortezhavet. Loreto er bevogtet af bjergkæden Sierra de la Giganta og ligger i fantastiske naturomgivelser med smukke strande og imponerende klippeformationer.

Største seværdigheder

Den store badedag

Måske har I lyst til en afslappende dag ved Cortezhavet, og en af de mere afsidesliggende strande, Isla Del Carmen, kan varmt anbefales. Her er rig mulighed for snorkling.

Mørke huler og malerier

Baja California er verdenskendt for sine hule- og klippemalerier, og især området omkring Loreto har masser at byde på. Hulerne i Loreto har enorme primitive stregtegninger og i nogle tilfælde elementer malet i okker og sorte toner. For at komme til hulerne bør I beregne en heldagsudflugt.

Havn

Havn
Loretos krydstogthavn er gået fra at være en lille, søvnig fiskerby til at være en af de vigtigste krydstogtdestinationer i Mexico. Her er dog ikke noget moleanlæg til store krydstogtskibe, så skibene kaster anker i Loreto Bay. Herfra sejles gæsterne i de mindre tenderbåde ind til Loretos hyggelige havnepromenade.

Klima

Vejret i Loreto er varmt og fugtigt med rigeligt solskin. På varme sommerdage kan temperaturen nå op på ca. 35 grader, mens den i det køligere vinterhalvår ligger på ca. 25 grader.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/apartamentos-pas-luxury-3000.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.