Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Puerto Vallarta

Puerto Vallarta er en af de absolutte perler i det farverige Mexico. Her er en uovertruffen kombination af mexicansk varme, international mangfoldighed og kunstnerisk charme. Gallerier, butikker og udendørs markeder ligger som et tæppe over byens brostensbelagte gader. I kan komme rundt overalt til fods og tage en pause undervejs på en cafe ved stranden eller nappe et hvil på en bænk på promenaden.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Havnepromenade og sightseeing

Ud over de brostensbelagte gader, den yndefulde domkirke, den travle Malecon (promenade) og den festlige Zócalo (rådhusplads) har Puerto Vallarta en indbydende atmosfære. Alt dette suppleres af naturrigdom såvel som menneskeskabte fornøjelser. Svalende vinde smyger sig ned fra bjergene langs Río Cuale, der løber gennem byens centrum.

Fantasifulde skulpturer på offentlige pladser giver kunstscenen et pift, og byen byder på de fineste gallerier i hele Mexico, som ligger klumpet sammen langs et par små, charmerende gader. Stemningen her er fordomsfri og afslappet og har tiltrukket folk fra hele verden.
På opdagelse i det mexicanske køkken

På opdagelse i det mexicanske køkken

I bør unde jer selv en lækker frokost. En række stjernekokke har hentet inspiration i den friske fisk, det lokale kød og årstidens grøntsager. Her er kreative mexicanske og internationale retter, som eksploderer af smag, og betjeningen er konsekvent elskværdig og varm.

Havn

Havn
Skibene lægger til kaj ved Marina Vallarta Maritime Terminal, der ligger ca. 5 km nord for centrum i Puerto Vallarta.

Klima

Puerto Vallarta ligger perfekt, hvis I gerne vil have godt vejr til både sightseeing og en strandtur. Byen ligger på samme breddegrad som Hawaii, og fra november-februar ligger gennemsnitstemperaturen på 22-25 grader. Forår, sommer og efterår er her 27-33 grader i gennemsnit.
Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/phan-thiet/saigon-mui-ne-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.