Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mexico

Læs mere om rejser til Mexico

Rejsetips af samme forfatter

 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet
 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 13 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
Sejltur på Rio Lagartos i Mexico
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
6. juni 2011

Sejltur på Rio Lagartos i Mexico

Du sidder i den lille båd sammen med lokalguiden. I sejler langsomt forbi en flok flamingoer – helt tæt på. Og så flyver de. Den mest mærkelige fugleflugt – lige så sær som den er elegant.
Det er bare at af højdepunkterne på en vidunderlig sejltur i fugle- og naturreservatet Rio Lagartos på Yucatan-halvøen i Mexico.
Fugle og krokodiller

Fugle og krokodiller

Hejrer og rovfugle er over der hele. Isfugle og utallige andre fugle ser du hele tiden. Og guiderne ved hvor krokodillerne holder til. Der er forbavsende mange krokodiller og guiderne tager dig også gerne ud om natten på specielle krokodilleture, hvis det er det du vil se. Men naturen i sig selv er også sejlturen værd. Turen tager ca. 3 timer, og det er bedst at tage ud om morgenen/formiddagen.
Pelikan-pause
Pelikan-pause

Lagunen Rio Lagartos

Rio Lagartos er en lille, søvnig fiskerby. Charmerende med havnefront hvor de små fiskerbåde ligger på række, og pelikanerne soler sig dovent, mens de håber, at fiskerne måske har lidt fisk tilovers til dem.
Flamingo i flugt
Flamingo i flugt

Rio Lagartos er egentlig slet ikke nogen flod, men en lagune. Spanierne troede bare fejlagtigt, at det var en flod og siden har navnet hængt ved. I den anden ende af lagunen udvindes salt, og det er også her, at flamingoerne holder til i de lave vand.
Sejltur på Rio Lagartos i Mexico

Når du skal finde en båd, der kan sejle dig ud på lagunen, er det bedst at finde en af bådførerne, der holder til på havnefronten. Vi var ved at blive bondefanget af en fyr, der ville have os med et godt stykke væk fra havnen. Prisen her var mere en dobbelt så høj som på selve havnefronten. Han var heller ikke til at handle med, så vi endte med at gå vores vej, selvom manden blev sur. Tilbage på selve havnefronten fandt vi en dygtig guide til en god pris.

Hvor ligger Rio Lagartos

Hvor ligger Rio Lagartos

Rio Lagartos ligger på den nordlige del af Yucatan-halvøen Du kommer let til Rio Lagartos med egen bil eller i lejet taxa. Der en del restauranter, men ikke så mange hoteller i byen. Vi boede selv i den lille by Ek Balam (ved majaruinerne af samme navn), og tog på dagsudflugt til Rio Lagartos derfra.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mexico

Hoteller i Mexico
Rejser ti Mexico
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/transport-3/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.