Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogter i Middelhavet

Lyder solfyldte dage, hvide sandstrande og gamle kulturskatte fristende? Tag med FDM travel på krydstogt i Middelhavet, og besøg fx Barcelona, Rom, Venedig eller Firenze. Eller hvad med et ø-hop til Santorini, Sicilien og Kreta? Af og til har vi desuden også krydstogter i Mellemøsten, som bringer dig til fx Suezkanalen og Dubai.

Ring 70 11 60 11 til vores krydstogtspecialister, der selv har været på et hav af krydstogter. Så hjælper vi dig med at finde dit ønskekrydstogt i Middelhavet.

Middelhavets destinationer som perler på en snor

Smukke Venedig, pulserende Barcelona og historiske Rom er bare nogle af de storbyer du kan opleve fra søsiden på et krydstogt i Middelhavet. Alt dette kombinerer du med forkælelse, underholdning og afslapning ombord på krydstogtskibet.
På et krydstogt i Middelhavet byder hver dag på nye oplevelser, nye øer og nye storbyer – om du vælger at gå i land og udforske eller om du vælger at benytte dig af de mange tilbud, der findes på krydstogtskibene, er helt op til dig. Du kan slappe af i en lænestol på dækket med en god bog og en paraplydrink, være aktiv på alt fra klatrevægge til motionscentre eller nyde den ultimative afslapning med spa og massage.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.