Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Guide til gode madoplevelser i Tyskland

I Nordtyskland finder du en række eksklusive slotte og hoteller med udsøgte restauranter, der kæler for smagen, detaljen og den gode madoplevelse. Vi har sammensat en guide med vores bud på de bedste kulinariske oplevelser i Tyskland. Så behøver du bare at tage for dig af retterne på din næste gastronomirejse. Velbekomme!

Du kan også se listen med alle gastronomi-miniferier

Hotel Waldschlösschen - god mad og velvære

På Hotel Waldschlösschen i nærheden af Schleswig kræses der om maden. Der lægges stor vægt på de gode lokale råvarer lige fra den friskfangede fisk, vildt, skudt i de omkringliggende skove og kød fra regionens landmænd til krydderurterne, der dyrkes i egen urtehave.

Er du historisk interesseret, så er der masser af spændende ting i området, fx vikingernes Hedeby, Dannevirke og museet Slot Gottorp, der bl.a. huser Nydam-båden fra det 4. århundrede. Hotel Waldschlösschen byder også på et stort spa-område med bla. swimmingpool, saunaer og whirlpool.

Se mere om Hotel Waldschlösschen

Schloss Fleesensee - golf og gastronomi når det er bedst

Schloss Fleesensee
På Schloss Fleesensee i Mecklenburg tryller hele tre restauranter med både regionale og mere eksotiske retter. Stedets store vinkælder sikrer et bredt udvalg af tyske og internationale vine, der passer til maden.

Spa-afdelingen hører til blandt Europas største med sauna, dampbad og swimmingpool. Er du bidt af en gal golfbold, så finder du baner i alle sværhedsgrader på din miniferie. 

Læs mere og bestil Schloss Fleesensee

Hotel Eichenhain - wellness og gastronomi med havudsigt

Seehotel Eichenhain har en glimrende restaurant, der serverer det lette regionale køkken og internationale retter med et strejf af middelhavets køkken. Ofte er retterne inspireret af Østersøen, der ligger lige uden for restaurantens vinduer. Du har også mulighed for at nyde din middag på den store panoramaterasse.

Seehotel Eichenhain har også et stort wellness-område, Villa am Meer, der byder på forskellige slags massage, behandlinger, bade, dampbad og sauna. Med beliggenhed lige ned til Østersøen i Pelzerhaken i nærheden af Lübeck er der også masser af udflugtsmuligheder.

Se mere om Seehotel Eichenhain

Hotel Anker - hyggeligt ud til Rhinen

Hotel Anker - hyggeligt ud til Rhinen
Hotel Anker er et lille familiedrevet hotel, der ligger lige ud til Rhinen. I køkkenet står hotellets ejer, Torben Eriksen, og kræser om maden. Du kan nyde maden, tilberedt af friske og gode råvarer, med udsigt til Rhinen. 

Byen, Kamp-Bornhofen, ligger i midt Rhindalen og er i dag en hyggelig turistby. For at samle appetit kan du fx gå en tur op til en af borgene i området, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Rhinen og de omkringliggende bjerge.

Se mere om Hotel Anker

Mere miniferie?

Fandt du ikke hvad du søgte blandt vores udvalgte gastronomi-hoteller, så tag et kig blandt alle vores hoteller med kulinariske oplevelser. Vi kan også byde på andre former for miniferie - har du svært ved at vælge er du velkommen til at kontakte en af vores dygtige rejsespecialister på tlf. 70 11 60 11, der gerne hjælper med at finde det helt rigtige hotel til din miniferie.
Denne side er udskrevet d. 22. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.