Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Kotor

I bliver belønnet, hvis I står på dækket under indsejlingen til Kotor i Montenegro. Krydstogtet sejler ind i bugten vestfra og undervejs passeres to små øer og det er en fryd for øjet at se solen lege over dem og bjergene mod øst. Bjerge rejser sig på begge sider af den lange bugt, der fører til den gamle befæstede by Kotor, der er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv.

Største seværdigheder

Det maritime museum

Kotor er en ældgammel havneby og den forsvarende flåde har værnet om byens sikkerhed i mere end 1.200 år. Det maritime museum i Kotor giver et spændende indblik i byens stolte historie og det traditionsrige liv ved Adriaterhavskysten.

Kotors stolte kirker

I den gamle bydel bør I lægge vejen forbi de knirker, der knejser over byens tage. Her ligger fx katedralen St. Tryphon (Sveti Tripun) med romanske-gotiske arkitektur og basilikaen St. Lukas (Luka) med originale kalkmalerier.

St. Lukas er også kendt for at have to altre, et katolsk og et ortodoks, som de lokale siger viser Kotors åbenhed overfor forskellige religioner.

En tur på cafe

Tag en pause på en af de mange hyggelige cafeer dybt inde i hjertet af den gamle bydel.

Kotors bymur

For et mindre beløb kan I få lov til at gå en tur på den gamle bymur. Pas på løse sten og ujævne trin undervejs. Heroppe fra er der en fremragende udsigt og den er spadsereturen på ca. 1½ time i alt værd.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til kaj tværs over gaden fra den gamle bydel ved byporten fra 1555. Fra molen er der ca. 50-100 m op til den gamle bydel.
Denne side er udskrevet d. 20. januar 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.