Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Namibia

 • Uendelig dejligt

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Ditte Olsen
  Namibia - et land med alt man kan ønske sig. 2 store ørkener med de flotteste formationer, kolonial historie. Havet med alskens smukke dyr. Nationalparker med alt hvad hjertet kunne ønske sig at se der.
  Se hele rejsetippet
 • Sossusvlei: Oplev Namibias berømte sandbanker

  (Bedømt af 5 personer)
  14.07.09: Bonnie Ranvild
  Det er hele turen værd at stå op til en fantastisk solopgang med udsigt over Namibia Ørkenen, som må siges at være enhver fotografs drøm.
  Læs hele rejsetippet
Vartegn for Canyon Road House
Rejsetips indsendt af:
Peder Sundgaard
Værløse
24. aug. 2010

Canyon Road House - slap af mellem gamle bilvrag

Her er et rigtig godt udgangspunkt for fantastiske oplevelser i Fish River Canyon, Namibia.
Fish River Canyon, Namibia
Fish River Canyon, Namibia

Overvældende natur og afslapende omgivelser

Går din ferietur til Afrika tænker du måske mest på Sydafrika og Krüger National Park, men lidt ude mod vest ligger et dejligt land: Namibia.

Namibia er et spændende land med storslåede naturoplevelser. Fra tæt jungle helt oppe nordpå langs Caprivi Strip til stegende hede i ørkenen ved Sosusvlei.

Med en god 4-hjulstrækker kan du komme sikkert rundt i Namibia, og der er fine veje - enten grus eller asfalt - næsten overalt.

Et af de rigtig dejlige steder i Namibia er nede sydpå tæt ved Fish River Canyon, som er verdens næststørste canyon - kun overgået af Grand Canyon i USA. En fantastisk oplevelse. Med de rigtige tilladelser og en god helbredsattest kan du komme på vandring i dette mageløse landskab.

Men der skal også være tid til at slappe af - og det gør du bedst på Canyon Road House. Et ret afslappet og casual opholdssted mellem gamle bilvrag. I sig selv et besøg værd. Receptionen er indrettet i en gammel russisk militærlastbil og morgenmadsbuffetten står på ladet af en gammel pick-up. Kig selv forbi en gang ved lejlighed.

Rigtig god fornøjelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/krydstogt/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.