Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nepal

 • På trekking i Himalaya

  (Bedømt af 13 personer)
  19.09.10: Alex
  Solen er ved at lægge sig i det fjerne, og den kaster et blændende, flamingofarvet lysskær på bjerget, hvor jeg netop har været gæst ved en stor, medrivende fest, hvor femrettersmenuen fortæredes i behageligt selskab, hvor rusen fra sirlige dråber igen og igen steg mig til hovedet, og hvor dansen varede ved til den lyse morgen.
  Se hele rejsetippet
 • Rundrejse i Nepal og Indien

  Vinderrejsetip August 2010
  (Bedømt af 20 personer)
  21.06.10: Bjørn Larsen
  I vores rejsetips foreslår vi, at man kombinerer Indien også med Nepal.
  Se hele rejsetippet
 • Nepal - da jeg kom til at elske DSB

  (Bedømt af 1 person)
  29.12.08: Preben Thorup
  Nepals eneste jernbane går fra Janakpur til Indien og er ca. 20 km. En billet koster 2 kr. Kom i god tid for at få en siddeplads.
  Læs hele rejsetippet
Åndelig, tracking ferie i Nepal
Rejsetips indsendt af:
Dolkar
Vejle
14. jan. 2011

Åndelig, tracking ferie i Nepal

I Nepal kan du opleve det hele. Riverrafting, drageflyvning, bjergklatning, skønne tracking ture med guide. Shangri La ligger helt klart i Pokhara. Det er det smukkeste sted på jorden med udsigt til bla. Annapurna.
Derudover er der jo alle de fantastiske kloster og det er de færreste hvor du ikke bliver budt velkommen. Det er også muligt at komme til at bo sammen med tibetanske familier og følge deres dagligdag. De elsker at lave sjov med os vesterlændinge, så det er ikke kedeligt at være der. Har selv en fod/hånd vævet taske som en lille tibetansk kvinde på de 70-75år lavede mens jeg var der i 5 dage. Pga. pladsen er trang i deres telte, sjov jeg tæt sammen med den ældste. Da min mand var der, havde hun næsten ikke sluppet ham igen (; Pga. de mange forskellige stammer og religioner er der meget farverigt.
Mini munk
Mini munk

Meditation in action

I Kathmandu, Nepal har du virkelig god mulighed for at arbejde med dig selv og din åndelige udvikling. Der er mange kurser du kan følge alt efter hvilken religion og tradition du følger dig tiltrukket af. 80% af alle Nepaleser er Hinduer og inden for hinduistmen er der jo så igen flere retninger. Sådan er det også med Buddhismen.
Smukke mennesker
Smukke mennesker

Markedspladser

Der er små boder mange steder i Nepal, selv på de meget farlige og snoede veje op i mod Den Tibetanske Højslette med Mount Everest. Markedspladser kan man også finde især i byområderne.

Aktiviteter, Seværdigheder
Markeder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.