Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

 • Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

  Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand.Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland.Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter.Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet.I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden.Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
  Se hele rejsetippet
 • New Zealand - verdens perle.

  (Bedømt af 7 personer)
  14.11.13: Høibjerg
  Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
  Se hele rejsetippet
 • Doubtful Sound

  (Bedømt af 8 personer)
  14.11.13: Anna-Lise Andersen
  Vælg Doubtful sound hvis du har 2 dage, du får en oplevelse for livet. Guiden på båden er fantastisk til at spotte delfiner der følger båden samt søløve kolonier og du padler i kajak helt tæt på vandfaldene.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New Zealand

Rejsetips indsendt af:
Karina Pedersen
Slagelse
26. jan. 2012

Adventure, Sky Dive på New Zealand

Min kæreste og jeg rejste rundt i New Zealand en måned og oplevede rigtig mange fantastiske ting. Noget af det aller bedste var Sky Dive i Queenstown.
Vi mødtes med alle de andre om morgenen hvor vi så en video om det vi skulle, og en rigtig god forklaring på alt sikkerhed. Vi blev hentet i en bus og kørte ud til stedet hvor vi skulle springe fra. Vi sad og ventede en times tid hvor vi kunne se andre tage af sted og komme ned på jorden igen. Så blev det vores tur. Vi fik udstyret på og prøvede den stilling vi skulle have når vi sprang ud af flyet 3 km. oppe. Den mand vi havde på ryggen, der skulle springe sammen med os forklarede hvordan vi skulle gøre, og tjekkede vores udstyr flere gange, hvilket gjorde at man var helt sikker på alt var iorden. Efter vores frie fald på et minut blev faldskærmen udløst og herefter blev der helt stille. Ham jeg havde på ryggen med faldskærmen fortalte hvad det var for bjerge og byer der lå rundt om, og sådan nogle ting. Det var den fedeste oplevelse, og helt sikkert noget vi skal igen. Virkelig fedt! Hvis du er i tvivl om du tør det, så bare gør det ! Du fortryder ikke!!

Aktiviteter
Adventure
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

Udflugter i New Zealand
i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/fantastiske-rom.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.