Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Akaroa

Krydstogtet får brug for tenderbådene igen i dag, for selvom Akaroa betyder ”den lange havn” på maori, så overvejede maorierne næppe, at store krydstogtskibe ville lægge vejen forbi århundreder efter navngivningen. Derfor sejles I som sagt ind til den lille by og de blot ca. 700 indbyggere i tenderbådene. Den smukke, lille havn dominerer landskabet, og de omkringliggende farvande er meget passende hjemsted for verdens mindste og mest sjældne delfin, Hectors delfin.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Det Internationale Antarktiscenter i Christchurch

Tag ind til Sydøens største by, Christchurch og tag til Antarktis uden overhovedet at forlade byen. I Christchurch finder man nemlig Det Internationale Antarktiscenter, som giver besøgende i alle aldre en interaktiv, sjov og spændende oplevelse af jordens koldeste kontinent.

I vil opleve sne og is, en storm, lære om livet i det moderne Antarktis og på Scott Base. Og så kommer I helt tæt på de blå dværgpingviner.
På opdagelse i Christchurch

På opdagelse i Christchurch

Tag på byrundtur i Christchurch og besøg nogle af de områder, som blev ramt af en enorm tragedie i februar 2011. 185 mennesker omkom under og efter jordskælvet, som målte 6,3 på Richterskalaen. Epicenteret var blot 10 km sydøst for Christchurchs centrum.

Det er en af de katastrofer, som har kostet New Zealand flest menneskeliv i fredstid. Skaderne på byen var enorme og genopbygningsarbejdet er stadig i gang.

Havn

Havn
Krydstogtskibene kaster anker ud for bymidten i Pago Pago. Herfra sejles gæsterne ind til land i de mindre tenderbåde.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/oregon/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.