Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

 • Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

  Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand.Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland.Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter.Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet.I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden.Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
  Se hele rejsetippet
 • New Zealand - verdens perle.

  (Bedømt af 7 personer)
  14.11.13: Høibjerg
  Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
  Se hele rejsetippet
 • Doubtful Sound

  (Bedømt af 8 personer)
  14.11.13: Anna-Lise Andersen
  Vælg Doubtful sound hvis du har 2 dage, du får en oplevelse for livet. Guiden på båden er fantastisk til at spotte delfiner der følger båden samt søløve kolonier og du padler i kajak helt tæt på vandfaldene.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New Zealand

Auckland & Wellington, New Zealand
Rejsetips indsendt af:
vive christiansen
holmegaard -
31. aug. 2012

Auckland & Wellington, New Zealand

jeg har været i new zealand 4 gange 1995 1997 1999 2003 det er det smukkeste land at opleve som selvkørede første gang 14 dage og kørte 2000 3000 km var så træt da vi kom til danmark sov næsten i fem dage ,nok af for mange indtrykvi har hver gang har vi lejet bil og været i mage byeer i de 4 gange jeg har været der starte i aukland lejet sommer hus 4 dage med familie hved haj-hai ca 250 km fra aukland gennem dernæst stop hos familie palmerston norden dejlig handelsby med masser af sjopping kørt gennem hammilton været i roturora set fåreklipning set woakka varme kilder været besøg itauranga på standen og bade i varme kilder været i gisborn -(IASTCAPE) der hvor solen står først op været i napiÉR.masterton,hasting,-i wanganui på stranden hvor der er fyldt med pimpsten og surfere-new plymouth ,overnatter på motel dejlig e steder overalt ferien slutter altid hos familien der ogværet i towerbtårnet og spise og selvfølgelig været på cacino der alt dette er jo foregaaet over de 4 gange vi har været der dette kunde vi såmænd gøre om og om igen hvert år ,- men der stopper økonomien for det er ikke førdi vi ikke gerne vil,- så til dem der skal til new zealand rigtig god tur ,-det bliver jeres livs oplevelse måske som jeg var heldig igen og igen og igen og endu igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

Udflugter i New Zealand
i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-sommerpalads-og-zoo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.