Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Auckland

Auckland er skinnende skyskrabere, travle forretningsfolk og en udpræget interesse for sejlsport. Der er Auckland – og så er der resten af New Zealand. Alle kiwier siger, at byen ikke er det rigtige New Zealand, men det er New Zealands eneste rigtige storby, og her er finkultur i behageligt kiwitempo. De største oplevelser får I ved at slentre ved lystbådehavnen eller nyde udsigten over byens skyline fra en af Aucklands mange vulkanhøje.

Største seværdigheder

Oplev krigsdansen Haka

Auckland Museum

Auckland Museum huser en helt enestående samling af maoriskatte. Det store, neoklassiske museum er en bundløs kiste af maori taonga (skatte).

Prøv at besøge museet så det passer med opførelsen af krigsdansen Haka, hvor maorier stamper i gulvet og stikker deres tunger ud fulde af energi og krigslyst. Dansen og intet mindre end verdens største samling af genstande fra maori- og stillehavskulturerne gør et uudsletteligt indtryk på den besøgende.
 

Aotoea Square og rådhuset på Queen Street

Den centrale plads, Aotoea Square, og rådhuset på Queen Street er flotte eksempler på Aucklands arkitektur, hvor gammelt blandes med nyt.
 

Auckland Domain

Auckland Domain med sine frodige haver og velplejede græsplæner er byens ældste park. Gå en tur og nyd naturen i byen og spis fx en picnicfrokost nu I er her.

Havn

Krydstogterne anløber Princes Wharf lige ved siden af Hilton Hotel i hjertet af Auckland.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/river-kwai/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.