Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Billeje i New Zealand

Med billeje i New Zealand får du plads på første parket, når naturen inviterer til uforglemmelig audiens. Hils på sneklædte tinder, der kæmper om at strække sig højest i Aoraki/Mount Cook National Park. Se den vejrbidte nordspids af New Zealand, Cape Reigna, blive slugt af Stillehavets grådige bølger lidt nord for Auckland. Eller besøg de spændende vinregioner Canterbury og Waipara i det blide landskab tæt på Christchurch. New Zealand skal opleves med to hænder på rattet.

Lej motorhome i New Zealand
Hvor vil du leje bil i New Zealand? Her er de mest populære byer:

5 gode råd om billeje

1. Bestil i god tid 
Prisen varierer ligesom flypriser fra dag til dag. Som regel er lejebilen billigere, jo før du bestiller.

2. Selvrisiko
Selvrisiko betyder at du hæfter for et beløb, hvis uheldet er ude. Hvis du vil undgå at skulle betale for ubehagelige overraskelser, kan du for et lille merbeløb vælge prisen med betydeligt reduceret selvrisiko.
 
3. Garanti 
Bestiller du fly og billeje samlet, er du sikret med pakkerejseloven.

4. Tænk før du tanker 
”Tænk før du tanker” betyder ganske enkelt, at du lige bør overveje, hvilken type afregning hos AVIS, som passer bedst til dit kørebehov. Der er følgende tre muligheder:
 
  • Fuld til fuld tank. Dette kan være den billigste mulighed. Det betyder, at du betaler for forbrug og selv tanker op inden aflevering.
  • Fuld til tom tank. Her betaler du for en hel tank, når du afhenter bilen, og afleverer bilen utanket.
  • Forbrugsafregning. Dette kan være den dyreste mulighed. Her betaler du ikke for en hel tank, og fylder ikke bilen op, inden du afleverer den. AVIS fylder bilen op og opkræver højere literpris samt et servicegebyr.
5. Find rundt med GPS 
AVIS tilbyder dig at leje en Tom Tom GPS. Alternativt kan du medbringe din egen, eller købe en GPS i FDMs netbutik.

Lej motorhome i New Zealand

Britz og Maui er de førende udlejere af campervans og motorhomes i New Zealand. De har årelang erfaring i udlejning og tilbyder et kvalitetsprodukt. Der findes mange typer og størrelser af campervans og motorhomes med masser af faciliteter og plads til 2-6 personer.

Da vognene er meget forskellige og indbyder til forskellige rejseformer, kan det være en god investering at bruge lidt tid på at sammenligne mulighederne. Kontakt en rejsespecialist for at få mere information.

Bestil motorhome på 70 11 60 11
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ferietyper/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.