Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

 • Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

  Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand.Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland.Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter.Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet.I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden.Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
  Se hele rejsetippet
 • New Zealand - verdens perle.

  (Bedømt af 7 personer)
  14.11.13: Høibjerg
  Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
  Se hele rejsetippet
 • Doubtful Sound

  (Bedømt af 8 personer)
  14.11.13: Anna-Lise Andersen
  Vælg Doubtful sound hvis du har 2 dage, du får en oplevelse for livet. Guiden på båden er fantastisk til at spotte delfiner der følger båden samt søløve kolonier og du padler i kajak helt tæt på vandfaldene.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New Zealand

Brug mindst 3 uger på New Zealand
Rejsetips indsendt af:
Jette Bie
Them
14. marts 2009

Brug mindst 3 uger på New Zealand

Hvad skal man vide inden man planlægger rejsen til New Zealand?

14 dage på New Zealand er bare for lidt til 2 øer

Vi var 3 voksne afsted og lavede den første fejl ved at lande i Wellington, men da vores søn boede i Wellington, tænkte vi ikke lige på det i første omgang.

Vi har haft nogle fantastiske oplevelser på NZ som er helt ubeskrivelige. Den smukkeste natur, rigtig flinke og åbne mennesker og dejligt vejr. Vi besøgte NZ i marts/april, hvor de går ind i efterår på NZ, men vejret var heldigvis med os.

Hvis der skal lejes Mobilhome, er det smartest at leje den f.eks. på spidsen af nordøen, og stoppe lejemålet i Wellington. Derefter tager man båden over til sydøen, hvor der så er lejet en ny mobilhome. Det er ret dyrt at få en mobilhome med over, og så kan man jo slutte sin ferie i bunden af sydøen.

Min anbefaling er at der mindst skal bruges 3 uger, hvis man vil opleve så meget af New Zealand som muligt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

Udflugter i New Zealand
i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/trysil/trysil-undgaa-vaade-taeer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.