Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser

New Zealand tilbud

Rejser til New Zealands byer

New Zealands større byer ligger spredt på begge øer, fra syd til nord. Det kan være rart med et par dage i det pulserende byliv som et afbræk på lange rejser gennem New Zealands enestående, uberørte natur. New Zealand har ikke mange store byer, men her er nogle af dem, du bare bør besøge. Få et overblik over byerne her på siden eller klik på kortet for at læse om de enkelte byer.

New Zealands byer


Byerne på nordøen

Overblik: Byerne i New Zealand

Auckland - kiwiernes eneste storby

Auckland er et behageligt afbræk, og her kan du opleve shopping og finkultur - dog i en meget fredelig kiwiudgave. De største oplevelser får du ved at slentre ved lystbådehavnen, hænge ud ved strandvejens picnicsteder eller nyde udsigten over byens skyline fra en af Aucklands mange vulkanhøje.
Læs mere om Auckland
 

Wellington - New Zealands San Francisco

Med sine stejle gader minder Wellington lidt om San Francisco. Der er caféer allevegne, og i havneområdet omkring Queens Wharf er pakhuse omdannet til alle tænkelige aktivitetstilbud. Tæt på centrum er der lavet en palmeomkranset strandpromenade, og nationalmuseet Te Papa er blevet et topklasse interaktivt museum.
Læs mere om Wellington
 

Napier - New Zealands Miami Beach

Napiers farvestrålende Art Deco-bygninger gør sig ekstra godt med Stillehavets blå vand i baggrunden. Efter jordskælvet i 1931, der målte 7,9 på Richter-skalaen, var der dog ikke meget tilbage af byen. Men set i bakspejlet blev det Napiers held. For i dag er Napier en indbydende og unik by, der genopført i Art Deco-stil ligger som en lille smørklat omgivet af frugtbar jord og Stillehavet.
Læs mere om Napier

Rotorua - varmt mudder og maori-kultur

Rotorua er en mærkelig turistattraktion. Når du ankommer til byen og kører gennem de snorlige gader, ser alting ganske kedeligt ud. Desuden stinker der af svovl. En lugt, der leder tankerne hen på rådne æg. Men hav tålmodighed. For når du først kommer tæt på jordens indre – sådan føles den boblende undergrund – så er Rotorua vildt fascinerende!
Læs mere om Rotorua

Byerne på sydøen

Christchurch - Sydøens hovedstad

Du kunne lige så godt være i en gammel engelsk handelsby, men du er i Sydøens ubestridte hovedstad, Christchurch, der også er en levende universitetsby. Nyd den charmerende og rare atmosfære i gågaderne og på den store domkirkeplads. Christchurch byder også på masser af kunst og kultur og byen bruges af mange turister som start og slutsted.
Læs mere om Christchurch
 

Queenstown - action året rundt

Gaderne bugner af butikker, reklamer og skrigende tilbud: Jetboats, bungy jump, mountainbikes, faldskærmsudspring, rafting, paragliding, river surfing, tracking, paraflying og meget mere. Queenstown er ét stort supermarked af adventure-tilbud, og om vinteren er det New Zealands skisportssted nummer 1.
Læs mere om Queenstown
 

Kaikoura - Hvalsafari og hajsvømning

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at hvalerne dukker op. Men er du heldig, så venter der dig en storslået naturoplevelse, når de store kaskelothvaler kommer op til havoverfladen. Kaikoura byder også på alternative oplevelser som at svømme med både delfiner, sæler og hajer (i et bur). Og så byder Kaikoura på masser af lækker friskfanget seafood.
Læs mere om Kaikoura

 
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/milano/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.