Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Christchurch

Christchurch er sidste stop før Sydpolen – lufthavnen er verdens sydligste internationale lufthavn, og det eneste større lufthavn på New Zealands sydø. Vores New Zealand-specialister giver dig gerne gode råd om de bedste ruter til New Zealand og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Christchurch. Ring 70 11 60 11... eller bestil selv online i søgeboksen.

Om Christchurch International Airport

Med 5,5 millioner passagerer årligt – heraf 1,5 millioner internationale – er Christchurch International Airport New Zealands næststørste med en god placering tæt på de store naturområder på New Zealands sydø. Lufthavnen i Christchurch er også en af de mest eksotiske lufthavne i verden, da den fungerer som brohoved for transport af gods til baserne på Antarktis. Det er med til at forklare de store transportfly, som ofte ses i Christchurch Lufthavn.

Til og fra Christchurch Airport

Skal du ikke videre til Sydpolen, men som de fleste ind til selve Christchurch by, kan du vælge at hoppe på en bus, som kører de ti kilometer fra lufthavnen og ind til centrum hver halve time i dagtimerne – pris 7 NZD. Der findes også en række shuttelbusser. Vælger du en taxa, ligger prisen på cirka 25 NZD. Skal du også ud i naturparkerne på Sydøen, er det klart det nemmeste at leje en udlejningsbil fra starten, som kan afhentes i lufthavnen ved ankomst.
Værd at vide om flybilletter til Christchurch
Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Christchurch i New Zealand.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter, tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Christchurch.

Prisen på en flybillet til Christchurch ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Christchurch i New Zealand i kombination med fx hotel og billeje.

Kontakt vores New Zealand-specialister for en flybillet til New Zealand
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Christchuch, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New Zealand.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Christchurch, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Zealand til den bedst mulige pris.
 

Kombiner din flybillet til New Zealand med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til New Zealand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Christchurch er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til New Zealand i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Christchurch.

Book din flybillet til Christchurch online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til New Zealand i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Christchurch, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i New Zealand, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i New Zealand, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-inns-vermont/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.