Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Doubtful Sound

Nationalparken Fiordland blev etableret i 1952. Den er mere end 1,2 millioner hektarer stor og har høje, til tider sneklædte, bjerge, dybblå søer, grønne regnskove og dybe, stille fjorde. Dagen byder på fredfyldt, naturskøn sejlads, hvor det er udsigten, der er i højsædet. Stil jer på dækket eller læn dig tilbage i en af dækstolene og nyd landskaberne, der passerer forbi.

Mere om Doubtful Sound

Doubtful Sound har fået det smukke tilnavn "Sound of Silence" efter Simon og Garfunkels lige så smukke sang. Og kælenavnet lover bestemt ikke for meget, for her er en udpræget ro. Den er også med til at tiltrække newzealandske pelssæler og skovpingviner, som alle slapper af i solen på de mange små holme ved fjordens munding.

Doubtful er den dybeste af fjordene. Hele 421 meter vand ligger under kølen, når I snor jer afsted med stejle bjergskråninger på begge sider. Vi vil ikke engang forsøge at beskrive den smukke sejlads her. Den skal opleves!
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.