Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Dusky Sound

Nationalparken Fiordland blev etableret i 1952. Den er mere end 1,2 millioner hektarer stor og har høje, til tider sneklædte, bjerge, dybblå søer, grønne regnskove og dybe, stille fjorde. Dagen byder på fredfyldt, naturskøn sejlads, hvor det er udsigten, der er i højsædet. Stil jer på dækket eller læn dig tilbage i en af dækstolene og nyd landskaberne, der passerer forbi.

Mere om Dusky Sound

Dusky Sound er Fiordlands største fjord, og spredt med rund hånd rundt om i vandet ligger 365 øer - en for hver af årets dage. Den første vesterlænding, der kom hertil, var Kaptajn Cook på sin anden rejse med barken Endeavour.

Han kortlagde fjorden i 1773 og var manden bag eksotiske stednavne som Shag River, Seal Rock, Pigeon og Parrot Isles. I de fem uger skibet lå for svaj, lavede hans mænd en lysning i den tætte skov og byggede et observatorium til at udføre geografiske beregninger baseret på stjernernes placering. Der blev også opført en lille butik, en smedje og ikke mindst et bryggeri.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.