Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

 • Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

  Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand.Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland.Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter.Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet.I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden.Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
  Se hele rejsetippet
 • New Zealand - verdens perle.

  (Bedømt af 7 personer)
  14.11.13: Høibjerg
  Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
  Se hele rejsetippet
 • Doubtful Sound

  (Bedømt af 8 personer)
  14.11.13: Anna-Lise Andersen
  Vælg Doubtful sound hvis du har 2 dage, du får en oplevelse for livet. Guiden på båden er fantastisk til at spotte delfiner der følger båden samt søløve kolonier og du padler i kajak helt tæt på vandfaldene.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New Zealand

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Torkild Sørensen
Odder
12. feb. 2009

En anderledes skøn aften i tidligere guldgraverby på New Zealand

Skønne oplevelser koster ikke altid. Højdepunktet på New Zealand for nogle år siden var en afstikker ud til kystbyen Otariko på sydøen.

Ta en afstikker til byen Otariko på New Zealands sydø

Alt var i kontrasternes tegn, da vi besøgte den tidligere guldmine by Otariko. Der var ikke så meget guld tilbage og eneste overnatningsmulighed var nedlagt – næsten – vi overnattede på en nedlagt skole, hvor underlag var gulvet. Betaling skulle lægges i et bæger. Det kreative indslag var en uro hængende i loftet begået af tidligere gæster af skrald og fundne træstykker og pinde. Købmanden åbnede igen to dage efter vi ankom, men heldigvis åbnede andre besøgende for gæstfriheden, så senere om aftenen fik 9-10 globetrotter fra nord, syd, øst og vest etableret et kulinarisk og oplevelsesmæssigt klimax i form af grillning af fisk og grøntsager over bål på stranden ved Otariko. Sanserne var spil; grillet fisk til ganen og udsigt til Mount Cook og stillehavet. Lyden af bålets knitren og stillehavets bølger. Mange oplevelser fik min fætter og jeg fra vores jordomrejse, men denne unikke aften fra New Zealandske Otariko er placeret øverst på vores rejsehitliste. Rejsen til Otariko og New Zealand kan købes hos FDM travel.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

Udflugter i New Zealand
i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/washington-d.c/centralt-hotel-i-washington-dc.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.