Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

 • Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

  Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand.Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland.Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter.Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet.I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden.Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
  Se hele rejsetippet
 • New Zealand - verdens perle.

  (Bedømt af 7 personer)
  14.11.13: Høibjerg
  Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
  Se hele rejsetippet
 • Doubtful Sound

  (Bedømt af 8 personer)
  14.11.13: Anna-Lise Andersen
  Vælg Doubtful sound hvis du har 2 dage, du får en oplevelse for livet. Guiden på båden er fantastisk til at spotte delfiner der følger båden samt søløve kolonier og du padler i kajak helt tæt på vandfaldene.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New Zealand

Rejsetips af samme forfatter

Tasmanske Hav møder Pacific Ocean
Rejsetips indsendt af:
Aase Buch
Århus
5. feb. 2010

Flot natur på både nord- og sydøen

Fra nordligste punkt på nordøen til sydligste punkt på sydøen, strande, bjerge, gletchere, floder, søer, regnskov og alle mulige fugle, delfiner, sæler, søløver m.m. - bare spændende!
The Forgotten World, Mt. Egmont
The Forgotten World, Mt. Egmont

The Forgotten World

Efter overnatning på N.Z. højst beliggende hotel Alpine Resort v/Mt. Ruapehu 2797 m kører vi rundt om nationalparken til Waiouru, Tubino Skifield, Turangi v/Lake Taupo, Kuratau Junction, Taumarunui og dereftwer mod Stratford ad 1. Highway through the Forgotten World, meget speciel oplevelse, op og ned gennem bjergene, som er helt grønne med dybe kløfter og flotte udsigter, men der skal spises inden, da der ikke er indkøbsmuligheder i bjergene. Efter Stratford kører vi op til Mt. Egmont 2518 m, udsigt til Mt. Ruapehu.
Svært at fremhæve flotte steder, der er så mange, har derfor valgt at skrive om noget, som sikkert ikke så mange ser.
Lake Tekapo
Lake Tekapo

Fra Haast til Invercargill

Inden vi kørte fra Haast tog vi en afstikker til Jackson Bay, der er rigtig flot og stor pingvinkoloni, men en lang tur og samme vej tilbage, da der ikke er andre veje.

Så kører vi en flot tur fra Haast, Haast Pas, Haast River,flotte vandfald, Makarora River, Lake Wanaka, Lake Hawea, begge meget store og rigtig flotte med meget forskellioge bjerge, til Cromwell flot landskab langs flod og sø over bjerge og vi kommer til stedet for Bungy Jump, kigger på, videre til Queenstown og ned langs Lake Wakatipu til Kingston og videre til Invercartgill det var en meget lang tur, men utrolig flot.

Derfra mod sydkysten til Slope Point, Curio Bay, Porpoise Bay, "Niagara Falls" ha-ha og så til Nugget Point og hele den strækning på de små veje er så spændende og vi ser forstenede træer, sæler, søløver og guløjede pingviner.

Derefter er målet Albatros Centret v/Dunedin, hvor vi vælger at bo på Peninsula, spiser i Portgo Bello og skal så langt ud på landet til cape Saunders rgitig flot tur langs bugten, bo'r på et farmhouse v/Macandrew Bay, der er utrolig smukt.

Så tyil Albatrosserne, som ikke fløj men lå på rede.
Igen flot tur op langs østkysten til Shag Point, igen de små guløjede pingviner, Katiki Point, Omara, Cape Wanbrow, igen de guløjede pingviner og de små blå også. meget sjovt at se de går i land i store flokke om aftenen. Så til Omara og Mt. Cook, Museet et besøg værd, en rigtig god film med Edward Hillary.

Nordpå til Lake Tekapo, bo'r m/udsigt over søen, skønt. Fairlie, Geraldine, Rakai Gorge, Christchurch og ud til Akaroa, flot sted, fin delfintur.
Christchurch torv m/liv, fin Botanisk Have med store træer. Antartic Centret besøg værd indedn flyveturen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

Udflugter i New Zealand
i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billige-mobil-roaming.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.