Flot natur på både nord- og sydøen - Rejsetip New Zealand

Lad os gøre din ferie bedre

Ring til en rejsekonsulent
Rejsetips indsendt af:
Aase Buch
Århus
5. feb. 2010
Tasmanske Hav møder Pacific Ocean

Flot natur på både nord- og sydøen

Fra nordligste punkt på nordøen til sydligste punkt på sydøen, strande, bjerge, gletchere, floder, søer, regnskov og alle mulige fugle, delfiner, sæler, søløver m.m. - bare spændende!
The Forgotten World, Mt. Egmont
The Forgotten World, Mt. Egmont

The Forgotten World

Efter overnatning på N.Z. højst beliggende hotel Alpine Resort v/Mt. Ruapehu 2797 m kører vi rundt om nationalparken til Waiouru, Tubino Skifield, Turangi v/Lake Taupo, Kuratau Junction, Taumarunui og dereftwer mod Stratford ad 1. Highway through the Forgotten World, meget speciel oplevelse, op og ned gennem bjergene, som er helt grønne med dybe kløfter og flotte udsigter, men der skal spises inden, da der ikke er indkøbsmuligheder i bjergene. Efter Stratford kører vi op til Mt. Egmont 2518 m, udsigt til Mt. Ruapehu.
Svært at fremhæve flotte steder, der er så mange, har derfor valgt at skrive om noget, som sikkert ikke så mange ser.
Lake Tekapo
Lake Tekapo

Fra Haast til Invercargill

Inden vi kørte fra Haast tog vi en afstikker til Jackson Bay, der er rigtig flot og stor pingvinkoloni, men en lang tur og samme vej tilbage, da der ikke er andre veje.

Så kører vi en flot tur fra Haast, Haast Pas, Haast River,flotte vandfald, Makarora River, Lake Wanaka, Lake Hawea, begge meget store og rigtig flotte med meget forskellioge bjerge, til Cromwell flot landskab langs flod og sø over bjerge og vi kommer til stedet for Bungy Jump, kigger på, videre til Queenstown og ned langs Lake Wakatipu til Kingston og videre til Invercartgill det var en meget lang tur, men utrolig flot.

Derfra mod sydkysten til Slope Point, Curio Bay, Porpoise Bay, "Niagara Falls" ha-ha og så til Nugget Point og hele den strækning på de små veje er så spændende og vi ser forstenede træer, sæler, søløver og guløjede pingviner.

Derefter er målet Albatros Centret v/Dunedin, hvor vi vælger at bo på Peninsula, spiser i Portgo Bello og skal så langt ud på landet til cape Saunders rgitig flot tur langs bugten, bo'r på et farmhouse v/Macandrew Bay, der er utrolig smukt.

Så tyil Albatrosserne, som ikke fløj men lå på rede.
Igen flot tur op langs østkysten til Shag Point, igen de små guløjede pingviner, Katiki Point, Omara, Cape Wanbrow, igen de guløjede pingviner og de små blå også. meget sjovt at se de går i land i store flokke om aftenen. Så til Omara og Mt. Cook, Museet et besøg værd, en rigtig god film med Edward Hillary.

Nordpå til Lake Tekapo, bo'r m/udsigt over søen, skønt. Fairlie, Geraldine, Rakai Gorge, Christchurch og ud til Akaroa, flot sted, fin delfintur.
Christchurch torv m/liv, fin Botanisk Have med store træer. Antartic Centret besøg værd indedn flyveturen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mail-adresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

i New Zealand

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

Læs mere om rejser til New Zealand

Rejsetips af samme forfatter

Denne side er udskrevet d. 18. april 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.