Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til New Zealand

Vores New Zealand-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til samtlige destinationer i New Zealand. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11... eller bestil selv online i søgeboksen.

Om lufthavne i de største byer i New Zealand

Vi har samlet information om flybilletter og lufthavnene i de største byer i New Zealand. Læs mere om:

 

Flybilletter til Auckland og lufthavnen i Auckland
Flybilletter til Christchurch og lufthavnen i Christchurch
Flybilletter til Wellington og lufthavnen i Wellington

Værd at vide om flybilletter til New Zealand
FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til New Zealand.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til New Zealand.

Prisen på en flybillet til New Zealand ændrer sig ofte. Vi udgiver derfor løbende en oversigt med priseksempler på en flybillet til New Zealand i kombination med fx hotel og billeje.

Kontakt FDM travel for en flybillet til New Zealand
Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til New Zealand, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til New Zealand.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til New Zealand, så de kan rådgive og bestille din flybillet til New Zealand til den bedst mulige pris.

 

Kombiner din flybillet til New Zealand med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til New Zealand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til New Zealand er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på en flybillet til New Zealand i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til New Zealand.

Book din flybillet til New Zealand online
Du kan også vælge at bestille din flybillet til New Zealand i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til New Zealand, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i New Zealand, kan det gøres ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.