Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

 • New Zealand - verdens perle.

  (Bedømt af 7 personer)
  14.11.13: Høibjerg
  Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
  Se hele rejsetippet
 • Doubtful Sound

  (Bedømt af 8 personer)
  14.11.13: Anna-Lise Andersen
  Vælg Doubtful sound hvis du har 2 dage, du får en oplevelse for livet. Guiden på båden er fantastisk til at spotte delfiner der følger båden samt søløve kolonier og du padler i kajak helt tæt på vandfaldene.
  Se hele rejsetippet
 • Waikite Valley Thermal Pools

  (Bedømt af 4 personer)
  31.10.13: Jette Løwert
  Waikite Hot pools er helt fantastisk, det består af mange pools, vandet kommer fra en varm kilde bag pool området. Man kan se vandet koger i søen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New Zealand

Rejsetips af samme forfatter

 • Niagara Falls

  (Bedømt af 3 personer)
  Vi startede fra lufthavnen i Toronto i en lejet bil og kørte sydpå gennem Øst Canada´.Turen gik ad mindre veje gennem landbrugsland med vinmarker og masser af hyggelige småbyer.Der er hørjekørsel og skiltningen er perfekt.I løbet af den første dag ankom vi til Niagara og fandt vores hotel ca 200 meter fra 'The Falls'.To dage gik med afslappende gåture langs kanten af vandfaldene,afbrudt af besøg på flere af byens utallige øl- og kaffebarer.At være dansker i Canada er bare så let-samme mentalitet-alt fungerer og vi taler det samme sprog.Pragtfuldt land.Skrevet af Birgit Skovsgård.Nordjylland.
  Se hele rejsetippet
Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.
Rejsetips indsendt af:
Sæby i Nordjylland.
4. dec. 2013

Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand. Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland. Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter. Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet. I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden. Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
Doubtfull sound.

Doubtfull sound.

Et af turens højdepunkter var 2 dages cruise til Doubtfull Sound på sydøen.Det var som at være i en anden verden.Fantastiske guider ombord på damperen som underviste i turens flora og fauna.

Transport
Billeje, Naturoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

Udflugter i New Zealand
i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.