Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

 • Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

  Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand.Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland.Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter.Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet.I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden.Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
  Se hele rejsetippet
 • New Zealand - verdens perle.

  (Bedømt af 7 personer)
  14.11.13: Høibjerg
  Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
  Se hele rejsetippet
 • Doubtful Sound

  (Bedømt af 8 personer)
  14.11.13: Anna-Lise Andersen
  Vælg Doubtful sound hvis du har 2 dage, du får en oplevelse for livet. Guiden på båden er fantastisk til at spotte delfiner der følger båden samt søløve kolonier og du padler i kajak helt tæt på vandfaldene.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New Zealand

God tur med familien
Rejsetips indsendt af:
virum
24. juli 2011

God tur med familien

Denne rejse var en rejse jeg var på med min familie for 4 år siden. Vi startede i Kastrup lufthavn og fløj derfra til New Zealand dog med stop, da denne rejse fører én til den anden side af jordkloden.
New Zealand er et unikt land. Efter min mening er det et land der kan tilbyde alt hvad hele europa indebære bare på 2 øer. New Zealand består af 2 øér, nord-øen og syd-øen. Vi startede på nord-øen, og kørte i autocamper hele vejen op igennem New Zealand til syd-øen. New Zealand er et land med unikke naturområder, og hvis man er til vandring og flotte naturskønhedder, kan dette land helt bestemt anbefales. Jeg var som sagt med familien dernede i en alder af 13 år med en lillebror på slæb på 11.

Vi nød at være dernede, selvom det er meget natur man kigger på, er den den flotteste natur jeg nogen sinde har set. Det er noget selv børn kan lide. New Zealnd har så meget at byde på. Den ene tid kører man i ørken, den anden tid kører man i regnskov, lige pludselig kommer man til en gletscher. Man kan også ende ude mellem høje bjerge i en båd, hvor der ikke er en vind der rør sig, kun vilde delfiner giver lyd fra sig.
Som sagt er det her et land der bør opleves. Det har været min hidtil største oplevelse af en alder af 17, og jeg ville mene at sådan en oplevelse er en hver eventyrlysten persons største drøm.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

Udflugter i New Zealand
i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/captains-barbati.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.