Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser
i New Zealand

New Zealand tilbud

Velkommen til New Zealand!

Det er forunderligt at rejse halvvejs rundt om jorden for at ende i en verden, hvor kulturen minder så meget om vores egen europæiske. New Zealand - det lille land så langt væk - er lidt af et mirakel. De små afstande gør det let at besøge den enestående og varierede natur på New Zealands to hoved-øer. 

Smuk, smukkere... New Zealand

White Water Rafting i New Zealand
Det er forunderligt at rejse halvvejs rundt om jorden for at ende i en verden, hvor kulturen minder så meget om vores egen europæiske. New Zealand - det lille land så langt væk - er lidt af et mirakel. De små afstande gør det let at besøge den enestående og varierede natur på New Zealands to hoved-øer. 

I New Zealand er der utrolig mange muligheder for at få sig nogle fantastiske måltider spændende fra det meget landlige og rustikke til den mest forfinede gourmetoplevelse, og dette er uanset, om man er mest til kød eller fisk – eller begge dele. Læg dertil noget rigtig godt øl, som findes i mange velsmagende varianter, samt en vinproduktion, der smagsmæssigt nærmer sig det himmelske.

Har I nydt bordets glæder for meget, så indbyder New Zealand også til aktiviteter som fx golf – her er ufatteligt smukke baner, og de er endda billige at spille på - sejlads til havs med sejl eller i kajak, imponerende vandreture og fastlagte cykelture – det er sådan set bare at bestemme sig til, hvad man har mest lyst til.
Kør-selv i New Zealand - så oplever du noget...
En af de allerbedste måder at opleve New Zealand på er ved at køre selv – i bil eller motorhome. New Zealand er som skabt til at køre rundt i. Gode veje, ikke for meget trafik og panoramaer, der ustandselig skifter næsten efter hvert sving på vejen og alt inden for rimelige afstande.

Glæd jer til mødet med kiwierne, som befolkningen i daglig tale kalder sig selv. Venlige, varme og utroligt nysgerrige efter at vide noget om vores del af verden. Alt i alt er New Zealand ikke blot et af de smukkeste lande i verden, men også et af de mest imødekommende lande at besøge.

 

Hvor starter jeg?

Nedenfor kan du læse om de to hovedøer. Hvis du hellere vil læse om bestemte byer eller naturområder i New Zealand, så klik her. Du også klikke dig videre til kør selv-tips, praktiske informationer om rejsen til New Zealand og læse om vores mange kør-selv rundrejser. God fornøjelse!
Nordøen - vulkaner, kultur og storbyer

Nordøen - vulkaner, kultur og storbyer

Boblende undergrund, knejsende vulkaner og eksotiske strande. New Zealands Nordø byder på et væld af naturoplevelser, og det er også her du finder New Zealands største by, Auckland, og den charmerende hovedstad, Wellington. Byerne er stemningsfyldte med masser af kulturelle tilbud, og New Zealænderne - også kaldet kiwierne - er britisk charmerende og hjertevarme gæstfrie.
Læs mere om Nordøen

Udsigten mod Queenstown på Sydøen

Sydøen - gletsjer, fjord og bungy-jump

Sydøen i New Zealand er et væld af unikke naturoplevelser, og det er stadig en uspoleret, rå og autentisk ø. Først og fremmest sidder naturen med bjerge, strande, fjorde og bløde, grønne bakker lige i dit øje og din sjæl. Det er stedet for naturelskere og for dem, der elsker adrenalin-chok-aktiviteter - her blev bungy-jumpet født.
Læs mere om Sydøen

Det er særdeles attraktivt for os danskere, at New Zealand har varm sommer, når vi har trist vinter. Som sidegevinst er her også fredeligt – New Zealand har fx ikke et eneste farligt dyr og kriminaliteten er lavere end i de skandinaviske lande.
 
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.