Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser
hvor du besøger Kaikoura

New Zealand tilbud

Rejser til Kaikoura

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at hvalerne dukker op. Men er du heldig, så venter der en storslået naturoplevelse, når de store kaskelothvaler kommer op til havoverfladen. Kaikoura byder også på alternative oplevelser som at svømme med både delfiner, sæler og hajer (i et bur). Og så byder Kaikoura på masser af lækker friskfanget seafood.

Hvalsafari og hajsvømning


Whale watching

Whale watching nær Kaikoura
En kilometer ud for Kaikoura dykker havbunden drastisk ned, og strømforholdene pisker lækker mad op. Lige den blanding hvalerne kan lide. Derfor var Kaikoura førhen en hvalfanger by, og i dag er havet blevet en stor turistattraktion. Det er en unik oplevelse, hvis du er så heldig at se de store kaskelothvaler komme op og vippe med halen. Det er dyrt, det kan være vådt og vippende – men det er altså satsningen værd! Du kan også vælge en helikoptertur og for flere penge øge chancen for succes og samtidig se mere af hvalen end bare halen.

 

Andre dyreoplevelser i Kaikoura

I sommerhalvåret kan du svømme med hajerne ved Kaikoura. Men for ikke at skræmme livet af turisterne, foregår det i et sikkert bur. Du kan også svømme med delfiner og sæler. De sidste par år har man dog sat begrænsninger på besøgene, da dyrene nu viser tegn på stress. Som et sundt og billigt alternativ kan du tage en gåtur ud til sælkolonien sydøst for Kaikoura.
Kaikoura

Kunstnernes by

Kaikoura ligger smukt ud til bugten omkranset af bjerge, og der er mange kunstnere, der er faldet for byens charme. Det giver os turister nogle afvekslende udstillinger at kigge på, mens du måske venter på dit held på havet. Men man bliver nu alligevel lidt rastløs i den isolerede by, og det er ikke et sted, hvor man venter i alt for mange dage.

Kør videre fra Kaikoura

Nordpå til Marlborough Sounds
Kaikoura ligger på State Highway 1 halvvejs mellem Christchurch og Picton med færgen til Nordøen. Turen er ikke den mest spændende, da landskabet er af flad og tør landbrugsjord og et stort vinområde. Til gengæld er togruten TranzCoastal utrolig flot, så toget er et godt alternativ på denne strækning. Picton er meget mere end en færgeby, og i bjergene og skærgården rundt om byen er der utrolig smukt og fredeligt.
Marlborough Sounds

Syd: Christchurch og Queenstown
Christchurch er hovedbyen på Sydøen, og her kan du efter masser af natur finde oaser med kunst, kultur og gode spisesteder. Når du har tanket op i Christchurch venter alle de store oplevelser i det unikke naturområde i den sydvestlige del af landet med udgangspunkt i turistbyen Queenstown.
Christchurch
Queenstown
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.