Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser
i New Zealand

New Zealand tilbud

Kør-selv-ferie i New Zealand

Oplev New Zealand i jeres eget tempo på en kør-selv-ferie og få det optimale ud af jeres rejse. Her finder I et charmerende miks af landskaber og kulturer, laid back livsstil og lokalkolorit. Mellem mangfoldige metropoler og traditionel maori-kultur finder I et adventureland fuld af uberørt natur, der inviterer til vilde oplevelser.

Hike i de dybe skove og fabelagtige bjerge, oplev vulkanske plateauer med gejsere, kogende mudderhuller og turkise gletsjersøer. Raft ned ad brusende floder, rid på de vildeste bølger og bliv helt igennem betaget af denne fantastiske naturkulisse.
 
Vi har kørt i venstrebanen på de veje, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie til storslåede New Zealand.

Planlægning hjemmefra


Planlægning af din kør-selv-ferie i New Zealand

Sydøens vestlige kyst - New Zealand
  • Faste kør-selv-rundrejser eller individuelle ture
  • Den fastlagte kør-selv-rundrejse
  • Individuelle kør-selv rejser
  • Afstande i New Zealand
  • Kort og rejsebøger
 Faste kør-selv-rundrejser eller individuelle kør-selv-ture

Når du planlægger din kør selv-ferie i New Zealand, skal du beslutte, om du ønsker en fastlagt rundrejse eller om i højere grad selv vil sammensætte din rejse. Det er et spørgsmål om temperament, hvad du foretrækker, og der er fordele og ulemper ved begge ferietyper.

Den fastlagte kør-selv-rundrejse

Vælger du en fastlagt kør selv-rundrejse i New Zealand, er ruten planlagt for dig på forhånd, og du er sikker på at komme forbi de vigtigste seværdigheder i New Zealand. Samtidig er du sikker på, at der altid står et hotelværelse klar til dig, når du kommer frem.

Vi samarbejder med det new zealandske A.T.S. Pacific, som tilbyder en række forskellige rundrejser i New Zealand, bl.a. en stor 15 dages rundrejse, der giver dig det bedste af New Zealand.
Til toppen

Individuelle kør-selv-rejser

Det er også muligt at rejse rundt i New Zealand på egen hånd uden at have planlagt en bestemt rute i forvejen. FDM travels erfarne rejsekonsulenter hjælper dig gerne med at planlægge rejsen i forvejen, og kan hjælpe dig med at finde flybilletter og billleje samt overnatning over stort set hele New Zealand.

Som minimum bør du have reserveret et hotelværelse den første nat efter ankomst og den sidste nat inden hjemrejse. Planlægger du at overnatte i eller tæt ved New Zealands nationalparker, bør du også reservere hotelværelse i forvejen.
Til toppen

Afstande i New Zealand

Pas på ikke at undervurdere afstandene og ikke mindst rejsetiden i New Zealand - også selvom afstandene ikke ser ud af så meget på et vejatlas. For selvom afstandene ikke er så voldsomme, så er mange af de mindre veje er meget snoede – ikke mindst på Sydøen. Derfor kan det i nogle tilfælde godt tage op til en time bare at tilbagelægge 60 kilometer, da du skal udenom bjergkæder og fjorde.

Bare for at tage et par eksempler, så skal du beregne cirka otte timer eller det meste af en dag på at køre fra Christcurch, hovedbyen på Sydøen og ned til Queenstown tæt på de store nationalparker - en tur på 491 kilometer. Turen fra Auckland til hovedstaden Welllington på Nordøen kan klares på cirka ni timer, hvilket er ret hurtigt, når du tager afstanden på 692 kilometer i betragtning.
Til toppen

Kort og rejsebøger

Når du har besluttet dig for at rejse til New Zealand, er den praktiske planlægning af rejsens forløb en af de bedste måder at forberede sig på turen. Et godt vejatlas over New Zealand er en rigtig god hjælp i planlægningsfasen, og her er New Zealand Touring Atlas det helt rigtige valg.

Når det gælder rejselitteratur, findes der en lang række rejseguider på både dansk og engelsk. Vi har lavet en liste over de mest populære titler, der alle kan købes på siden om kort og rejsebøger.

Til toppen

Billeje i New Zealand

Vi giver dig den bedst mulige billeje i New Zealand. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ferietyper/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.