Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Kør selv ferie

New Zealand - verdens perle.
Rejsetips indsendt af:
Høibjerg
Randers
14. nov. 2013

New Zealand - verdens perle.

Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
NZ er det smukkeste land vi nogensinde har rejs i. Det er meget gæstfrit og utroligt nemt at rejse rund der.
Vi drog af sted 2 voksne og vores store datter, for at opleve landet sammen med vores søn, der arbejdede på en farm på Sydøen.
Rejsetidspunktet var hele feb. mdr. hvilket er helt perfekt.
Hjemmefra havde FDM travel bestilt flybilletter til Auckland på Nordøen og hjemrejse fra Christchurch på Sydøen. 2 nætter på hotel i Auckland. Desuden var der bestilt en bil på Nordøen og en bil på Sydøen. (Lejede personbiler sejler ikke med over, hvilket på ingen måde var et problem. Bagage tjekkes ind som til et fly og en ny bil venter når man går i land).
Vi havde hjemmefra planlagt en rute på begge øer - men ikke booket overnatninger. Således kunne vi selv bestemme farten.
NZ har venstre kørsel. Igen intet problem. Ved alle rundkørsler og hvor der kunne opstå tvivl, var der malet pile på vejen. Vi havde desuden et dansk flag i bagruden, så alle kunne se at vi var turister.
Vi kørte 4000 km og overnattede 16 forskellige steder. Vi havde valgt at bo på moteller. Lidt billigere en hotel og vi kunne selv lave mad der.
Motellerne ligger som perler på en snor langs vejene. På 1. motel fik vi en guidebog med adresse på alle moteller på NZ. Der var kun en enkelt gang, det var svært at finde logi - ellers var det super nemt. Standarden på motellerne var meget høj. Stort set altid, opvaskemaskine, spa osv. Pris 5-600 kr. for 4 personer.

Transport
Billeje, Naturoplevelser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kør selv ferie

Hoteller i Kør selv ferie
i Kør selv ferie
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/nha-trang/vinpearl-land-i-nha-trang-vietnam-for-boern-og-barnlige-sjaele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.