Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Milford Sound

Nationalparken Fiordland blev etableret i 1952. Den er mere end 1,2 millioner hektarer stor og har høje, til tider sneklædte, bjerge, dybblå søer, grønne regnskove og dybe, stille fjorde. Dagen byder på fredfyldt, naturskøn sejlads, hvor det er udsigten, der er i højsædet. Stil jer på dækket eller læn dig tilbage i en af dækstolene og nyd landskaberne, der passerer forbi.

Mere om Milford Sound

Milford Sound dannede kulisse, da den opdagelsesrejsende James Hingston i 1883 skrev: "Tusinder af fod oppe fanger øjet den takkede facade, som ikke er blevet glattet ud med tiden trods vind og vand. Den står stadig lige så skarpt defineret og frisk, som var det i går, den blev flået i skarpe stykker af en gigantisk stenhugger.”

Det var nu ikke Hingston, men derimod maorierne, som først tilskrev en gigantisk stenhugger skabelsen af fjordene. Kæmpestenhuggeren Tute Rakiwhanoa mentes at have hugget fjordene ud, for det var umuligt at forestille sig, at enorme geologiske forandringer har skabt disse tilsyneladende perfekte skulpturer i form af stejle klipper, som rejser sig lodret op fra havet.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.