Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser gennem
New Zealands natur

Rejser til New Zealands naturområder

Oplev naturen!

Interessante naturområder
New Zealands natur har noget for enhver smag: Kultiverede vinmarker og uberørte nationalparker, regnskov med gletsjere og undergrund med gejsere.

Dyrelivet er rigt og det er muligt at komme tæt på, til fods, kørende i motorhome, padlende i kajak eller med hovedet ned af i et bungy jump. New Zealand er ikke bare verdenskendt for sin enestående natur, men også for de mange interessante måder at opleve den på. 

Få et overblik over naturområderne her på siden eller klik på kortet for at læse om de enkelte områder.
Tag på opdagelse i Northland

Northland - historiens vingesus

Northland er det eksklusive ferieområde og samtidig det moderne New Zealands vugge. Der er her, du kan prøve big game fishing, og det er her traktaten med maorierne blev underskrevet. De smukke bugter, den grønne skærgård og de mange solskinstimer er selvfølgelig også populært hos Aucklands store befolkning.

Læs mere om Northland
Vandring i Tongariro National Park

Tongariro National Park

Tongariro National Park er en unik naturpark, hvor du kan opleve aktiv vulkansk aktivitet, stå på ski og tage et af de berømte tracks op til kraterkanten. Tongariro blev for alvor berømt i forbindelse med optagelserne til Ringenes Herre. Den vestlige side af vulkanerne er grøn og frodig – den østlige side gold og ørkenagtig. Undergrunden bobler mange steder, og Mount Ruapehu er den mest aktive.

Læs mere om Tongariro National Park
Naturen i Marlborough Sounds

Marlborough Sounds - lille perle på Sydøen

Når du har sejlet over det ofte barske Cook Stræde mellem Nordøen og Sydøen, er det en lise for sjælen at komme ind i læ i Marlborough Sounds grønne og bjergrige skærgård. Området er en lille perle på Sydøen. Her kan du hoppe af og på postbådens rute, vandre langs kuperede kyststrækninger eller tage ind i landet til liflig vinsmagning.

Læs mere om Marlborough Sounds
Coastal Trac i Abel Tasman National Park

Abel Tasman National Park - juvelen blandt nationalparkerne

Gyldne bounty-strande, eksotiske laguner og grønne bjerge, der knejser sig bag kystlinjen. Abel Tasman National Park er landets mindste nationalpark – og nok også den smukkeste - og derfor den mest besøgte. Du kan tage på kortere eller længere udflugter ind i parken, og det er et uforligneligt hit at vandre det eksotiske coastal track eller vælge at tage turen i kajak.

Læs mere om Abel Tasman National Park
Fiordland National Park imponerende natur

Fiordland National Park - berømte vandreruter og smukke sounds

Fiordland National Park er på størrelse med Jylland, og her finder du virkelig de store uberørte naturområder. I parken ligger flere af New Zealands mest berømte og populære vandreruter, og det er også her, du kan opleve de smukke sounds, hvor turistbådene patruljerer.

Læs mere om Fiordland National Park
Vandring på gletsjer i Westland

Westland - gletsjere i regnskoven

Havet er vildt og voldsomt. De sydlige Alper knejser tæt på kystlinjien. De store gletsjere stikker deres lange istunger ned gennem den tætte regnskov, og sælerne elsker at sole sig på klipperne. Westland er en 500 km lang perlerække af naturoplevelser.

Læs mere om Westland
Denne side er udskrevet d. 8. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/det-oestlige-usa/liste-2/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.