Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

 • Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

  Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand.Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland.Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter.Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet.I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden.Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
  Se hele rejsetippet
 • New Zealand - verdens perle.

  (Bedømt af 7 personer)
  14.11.13: Høibjerg
  Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
  Se hele rejsetippet
 • Doubtful Sound

  (Bedømt af 8 personer)
  14.11.13: Anna-Lise Andersen
  Vælg Doubtful sound hvis du har 2 dage, du får en oplevelse for livet. Guiden på båden er fantastisk til at spotte delfiner der følger båden samt søløve kolonier og du padler i kajak helt tæt på vandfaldene.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New Zealand

Rejsetips indsendt af:
Solvejg Hansen
Greve
4. feb. 2010

New Zealand - Det smukkeste sted i verden

New Zealand har det hele. Hvide strande, gletsjer og høje bjerge. verdens smukkeste togtur, hvaler og delfiner lige ude på havet. Pingviner og vinmarker. Der er smukke fjorde, store ranch med masser af bøf-okser og får.

Vi lander en smuk dag i februar i Auckland

Turen går rundt på nordøen, hvor en sejlands langs kysten i en stor katamaran indgår. Et ophold på en stor ranch med 6000 får og halvt så mange kødkøer. En køretur rundt på ranchen med en hyrdehund på bagladet.
Den piver af glæde over at skulle ud og genne og finde får.Tilbage til Auckland og videre sydpå. Et møde med Maorierne og deres kultur. Varme kilder og geisjer.
Sejlads over strædet til sydøen. Her møder vi vinmarkerne og bjergene og de smukke fjorde. De smukke bløde bjerge hvor Ringenes herre er optaget.
Det er svært at skrive kortfattet om den oplevelse man får ved at køre rundt i landet der ligger tæt på Arktis og som kan se et isbjerg sejle forbi.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

Udflugter i New Zealand
i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/faa-de-bedste-oplevelser-i-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.