Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser
hvor du besøger Nordøen

Udflugter på Nordøen

Rejser til Nordøen

Boblende undergrund, knejsende vulkaner og eksotiske strande. New Zealands Nordø byder på et væld af naturoplevelser og interessante byer. Nordøen er tættere befolket og mere civiliseret end Sydøen, men du kommer hurtigt ud på eventyr. Den grønne Nordø byder på mange unikke oplevelser til både vandrere, fiskere, golfspillere og dem, der gerne vil opleve den oprindelige maorikultur.

New Zealands grønne Nordø


Nordøens byer

Rejser til Auckland på Nordøen
Byerne på Nordøen ligger spredt. Mod nord ligger Auckland, som fungerer som udgangspunkt eller afslutning på de fleste rejser i New Zealand. Mod syd ligger Wellington, som med færgefart forbinder Nordøen med Sydøen, og som i sig selv er et besøg værd. Mellem disse to byer ligger et væld af seværdigheder, heriblandt vulkanbyen Rotorua og den arkitektonisk interessante by Napier i Art Deco-stil.


 

Auckland - kiwiernes eneste storby

Auckland er et behageligt afbræk, og her kan du opleve shopping og finkultur - dog i en meget fredelig kiwiudgave. De største oplevelser får du ved at slentre ved lystbådehavnen, hænge ud ved strandvejens picnicsteder eller nyde udsigten over byens skyline fra en af Aucklands mange vulkanhøje.
Læs mere om Auckland
Wellington på Nordøen

Wellington - New Zealands San Francisco

Med sine stejle gader minder Wellington lidt om San Francisco. Der er caféer allevegne, og i havneområdet omkring Queens Wharf er pakhuse omdannet til alle tænkelige aktivitetstilbud. Tæt på centrum er der lavet en palmeomkranset strandpromenade, og nationalmuseet Te Papa er blevet et topklasse interaktivt museum.
Læs mere om Wellington

 

Napier - New Zealands Miami Beach

Napiers farvestrålende Art Deco-bygninger gør sig ekstra godt med Stillehavets blå vand i baggrunden. Efter jordskælvet i 1931, der målte 7,9 på Richter-skalaen, var der dog ikke meget tilbage af byen. Men set i bakspejlet blev det Napiers held. For i dag er Napier en indbydende og unik by, der genopført i Art Deco-stil ligger som en lille smørklat omgivet af frugtbar jord og Stillehavet.
Læs mere om Napier
 
Rotorua

Rotorua - varmt mudder og maori-kultur

Rotorua er en mærkelig turistattraktion. Når du ankommer til byen og kører gennem de snorlige gader, ser alting ganske kedeligt ud. Desuden stinker der af svovl. En lugt, der leder tankerne hen på rådne æg. Men hav tålmodighed. For når du først kommer tæt på jordens indre – sådan føles den boblende undergrund – så er Rotorua vildt fascinerende!
Læs mere om Rotorua
Vandflyver på Lake Taupo

Nordøens naturområder

Naturen på Nordøen er meget varieret. Midt på øen findes kogende mudder, gejsere og termisk aktivitet, som både kan ses, høres og lugtes. Her ligger også New Zealands største sø, Lake Taupo. Mod nord ligger eksotiske sandstrande, idylliske bugter og masser af småøer i det grønne ferieområde, Bay of Islands. Mod vest ligger Waitomo kalkstenshuler med selvlysende sankthansorme, som får grottens loft til at ligne en sternefyldt nathimmel. Listen bliver ved - Nordøen er spækket med natur i særklasse.

 

Northland - New Zealands vugge

Northland er det eksklusive ferieområde og samtidig det moderne New Zealands vugge. Der er her, du kan prøve big game fishing, og det er her traktaten med maorierne blev underskrevet. De smukke bugter, den grønne skærgård og de mange solskinstimer er selvfølgelig også populært hos Aucklands store befolkning.
Læs mere om Northland
På vandring i Tongariro National Park

Tongariro National Park

Tongariro National Park er en unik naturpark, hvor du kan opleve aktiv vulkansk aktivitet, stå på ski og tage et af de berømte tracks op til kraterkanten. Tongariro blev for alvor berømt i forbindelse med optagelserne til Ringenes Herre. Den vestlige side af vulkanerne er grøn og frodig – den østlige side gold og ørkenagtig.
Læs mere om Tongariro National Park

 

Billeje på Nordøen

Vi giver dig den bedst mulige billeje på Nordøen. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil på Nordøen
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/rejsetilbud/paaske/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.