Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nordøen

Læs mere om rejser til Nordøen

Black water rafting! New Zealand
Rejsetips indsendt af:
Mikkel Arnvig
Hellerup
20. okt. 2011

Black water rafting! New Zealand

Nej, ikke "white water", men "black water" rafting! Det var ikke en skrivefejl. Måske en af de fedeste oplevelse og mest grænseoverskridende oplevelser i forhold til en rejse som jeg har oplevet og som du også kan komme til at opleve - hvis du tør!
I Waitomo, New Zealand, vil du som det eneste sted jeg kender til, kunne rejse ind i under et bjerg i en underjordisk hule (Ruakuri Cave).
Der er tale om en omgang rafting/cavediving i våddragt med en erfaren guide til at finde rundt, da det reelt set er ret nemt at fare vild derinde og det er nok ikke helt ufarligt når det kommer til stykket.

Det er noget af det flotteste og mest fascinerende og spændende jeg har oplevet, at dykke ned i mørket med kun en lille lygte i panden og en våddragt til at holde dig varm (og tro mig, det bliver koldt i længden!!! Jeg var der om vinteren og jeg må nok erkende at sommertid muligvis havde været at foretrække).

Selve turen ind i Ruakuri Cave indebærer at man flyder afsted i sin våddragt og oplever det massive bjerg over sig og hvis man er lidt opmærksom vil man også kunne se nogle af hulens beboere... ja der er da kryb dernede, men det er en del af oplevelsen. Der er flere steder man kommer forbi glowworms og hvor man bliver bedt om at slukke lyset - Gør det selvom der selvsagt bliver meget mørkt! Det er et naturfænomen som simpelthen må opleves!

Men der er så meget mere i black water rafting som jeg ikke kan beskrive her - det bør du selv opleve.

Der er selvfølgelig en guide med på turen så sikkerheden er i orden.

Se evt. http://www.waitomo.com/black-water-rafting.aspx

God rejselyst
Mikkel

(Billede tilføjet af FDM travel)

Aktiviteter
Adventure

Kommentarer til rejsetippet om Nordøen

Milford Sound - i båd natten over

21/02 2012 Henrik Buchwald
Vind, vand, sol, stejle klippeskrænter - det hele står i et på Milford Sound og giver en naturoplevelse, som jeg ikke tror ses andetsteds. Sammen med 20 andre på et fint sødygtigt skib, mulighed for en tur i skibets mange kajakker og en svømmetur, men frem for alt vandfald overalt, som i de turbulente vindforhold bliver til hvide tæpper på klipperne, som rejser sig på begge sider af fjorden. Man overnatter i en lille kahyt og får god mad og drikke, sammen med mennesker fra hele verdenen. Prøv det - I vil ikke fortryde! Henrik
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Nordøen

Hoteller i Nordøen
i Nordøen
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/zederhaus/adeo-alpin-zederhaus-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.